Νίκη ανόδου για Πανθρακικό, 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Νίκη ανόδου για Πανθρακικό, 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Πανθρακικός μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών για την 8η αγωνιστική.

{textlink02}

Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκαν την καλή τους παρουσία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το «τρίποντο» χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίνγκα στο 44’ σε μία φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων. Από την άλλη, η ομάδα της Εύβοιας άργησε να… μπει στην αναμέτρηση και έμεινε στους 7 βαθμούς, έπειτα από τις πρώτες 8 αναμετρήσεις.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες, οι οποίες υπέπεσαν σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και αυτό συνέβαλε και στον κακό ρυθμό που είχε η αναμέτρηση.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ήταν για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Σουλτανίδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, έκανε το σουτ, ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ, αλλά ο διαιτητής έδειξε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι οι «πράσινοι» απείλησαν με τον Σουλτανίδη, αλλά η κεφαλιά του, έπειτα από φάουλ του Μίνγκα, βρήκε σε ετοιμότητα τον Τόλιο, ο οποίος απέκρουσε.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να βγει στην επίθεση και στο 33’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Δελήμπασης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, αλλά ο Ρεπετσάς δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντελέκος έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπακομήτρος πήρε την κεφαλιά προ του Κουτσόπουλου, ο οποίος έκανε λάθος έξοδο, η μπάλα έφτασε στον Γκονσάλβες, ο οποίος... εξ' επαφής βρήκε την μπάλα που κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 37’ ήρθε η… απάντηση του Πανθρακικού, όταν ο Μουνάφο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Γωνιάδη, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, μια και πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και είδαν τις προσπάθειές τους να… καρποφορούν στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίνγκα. Ο σκόρερ, βρήκε τον Γωνιάδη με «τακουνάκι», με τον Παριανό να τον μαρκάρει, ο άσος του Πανθρακικού βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας της έντονες αντιδράσεις. Έτσι, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάνε με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια, βοηθώντας τους για τη συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερο το… μυαλό τους στην άμυνα. Στο 51’ ο Τόλιος πρόλαβε τον Μίνγκα, ενώ στο 56’ ο Μουνάφο έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Πανθρακικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Μίνγκας εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Σουλτανίδη πέρασε άουτ. Μάλιστα, στο 68’ οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Μπαλού απέκρουσε ο Τόλιος.

Στο 75’ ο Ηρακλής έκανε… αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Πανθρακικού, όταν ο Ντελέκος εκτέλεσε από μακρινή απόσταση το φάουλ, αλλά ο Κουτσόπουλος δεν ξεγελάστηκε και έστω και με δυσκολία, έδιωξε σε κόρνερ.

Πάντως, στο 83’ οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν «τελειώσει» την αναμέτρηση, όταν ο Ζουλιώτης έκανε λάθος γύρισμα προς τον Τόλιο, ο Σουλτανίδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση, όπως σας την προσέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved