Τσαούσης στο Onsports: «Υπάρχει υλικό για απευθείας άνοδο» (video)

Τσαούσης στο Onsports: «Υπάρχει υλικό για απευθείας άνοδο» (video)

Η «χρυσή» αλλαγή του Πανσερραϊκού στη νίκη (2-1) απέναντι στην ΑΕΛ, ο Αντώνης Τσαούσης μίλησε στο Onsports για τη φετινή σεζόν και την… αφιέρωση στους γονείς του.

{textlink02}

Από την προετοιμασία ακόμα φαινόταν ότι ο Αντώνης Τσαούσης σύντομα θα έπαιρνε την ευκαιρία του και θα αποτελούσε ένα ακόμα… «λιονταράκι» που θα ξεπεταγόταν. Ένα από τα πολλά, εξάλλου, που έχει αναδείξει ο Πανσερραϊκός τα τελευταία χρόνια. Η παράγωγη ταλέντων, εξάλλου, στις Σέρρες συνεχίζεται και ο εκπρόσωπος και του Δημήτρη Ανάκογλου, Κώστας Στάμτσιος διέκρινε το ταλέντο του νεαρού από τη δεύτερη ομάδα και επέμενε από τον Μάρτιο για τον προβιβασμό του. Έστω και με καθυστέρηση, εισακούστηκε και ένα νέο αστέρι μετά τον διεθνή χαφ ανατέλλει...

Ο Παύλος Δημητρίου που διαδέχτηκε τον Γιόσου Ουρίμπε στην τεχνική ηγεσία έδειξε και αυτός με τη σειρά του εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και έτσι ο 19χρονος αμυντικός πήρε το χρίσμα ως αλλαγή, αρχικά στο ματς με τον Διαγόρα, στη συνέχεια με την ΑΕΛ Καλλονής και την Τετάρτη (14/12) με την ΑΕΛ… Η 3η συμμετοχή, βέβαια, θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, αφού σε αυτή πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Ο Αντώνης Τσαούσης, λοιπόν, μία ημέρα μετά την επικράτηση σε βάρος των Θεσσαλών, μίλησε στο Onsports και δεν έκρυψε ότι το υλικό των «ερυθρόλευκων» είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμα και την απευθείας άνοδο.

«Δικαιούμασταν τη νίκη, αφού βγάλαμε πάθος και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο 19χρονος και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα αυτό έχει διπλή αξία, καθώς πάντα βοηθά ψυχολογικά μία νίκη σε βάρος μιας ομάδας που θα είναι από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος. Θέλαμε πολύ τους βαθμούς, ειδικά μετά το στραβοπάτημα απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής».

Το καλοκαίρι ο Πανσερραϊκός δεν ικανοποιούσε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τον Τσαούση να τονίζει: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά των φιλικών με τα επίσημα ματς. Το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει πολύ. Έχουμε «βρεθεί» πλέον όλα τα παιδιά και μην ξεχνάμε ότι έχουμε χάσει αρκετούς συμπαίκτες μας λόγω σοβαρών τραυματισμών».

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν εμπιστοσύνη στα νιάτα και αυτό φάνηκε στο ματς με την ΑΕΛ. Ανάκογλου, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Κώστας Τριανταφύλλου και το… καρέ έκλεισε με την αλλαγή του Τσαούση. «Κάθε φορά που μπαίνω να παίξω όλοι με ενθαρρύνουν», είπε σχετικά και συνέχισε: «Με πιστεύουν και μου λένε να δίνω ό,τι μπορώ. Αφού βρέθηκα στη φάση και σκόραρα, είμαι διπλά χαρούμενος».

Όσο για το πού αφιέρωσε το γκολ; Χωρίς δεύτερη σκέψη, δήλωσε: «Στους γονείς μου, οι οποίοι ήταν στο γήπεδο. Με στηρίζουν τόσα χρόνια και εννοείται ότι τους το αφιερώνω. Χαίρομαι που τους έκανα χαρούμενους και υπερήφανους».

Τον Πανσερραϊκό περιμένει πλέον μία πολύ δύσκολη έξοδος με τον αήττητο Πλατανιά. Με την ευκαιρία, λοιπόν, ο Τσαούσης ρωτήθηκε σχετικά με τις ομάδες που θεωρεί ότι θα ανταγωνιστούν τα «λιοντάρια» και για τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Θα ήταν πολύ καλύτερο να αποφύγουμε τα play off και να προβιβαστούμε απευθείας. Έχουμε την ομάδα για να φτάσουμε στην απευθείας άνοδο. Τώρα θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα… Αντίπαλοί μας θα είναι η ΑΕΛ που έχει πολύ καλή ομάδα, ενώ ανταγωνιστικοί θεωρώ ότι θα είναι οι Πιερικός, Πανθρακικός».

Σχετικά με το επεισοδιακό φινάλε και τη σύρραξη που ακολούθησε, ο αμυντικός της ομάδας των Σερρών ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Εντάξει, τα αδέρφια Τριανταφύλλου το έχουν στο… αίμα τους. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα. Υπήρχε ένταση, αλλά μετά όλα καλά».

Φυσικά, ο «χρυσός» σκόρερ των «λιονταριών» μίλησε και για το ανάποδο ψαλίδι του Έντι Γκόμεζ: «Ήταν ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στα γήπεδα. Τέτοια γκολ φέρνουν τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερους, αλλά αν «χτίσουμε» ένα σερί θεωρώ ότι θα τους φέρουμε στο γήπεδο».

Τσαούσης στο Onsports: «Υπάρχει υλικό για απευθείας άνοδο» (video)



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved