Κόουλμαν: «Δύο λάθη, δύο γκολ…»

Κόουλμαν: «Δύο λάθη, δύο γκολ…»

Παράπονα από την αμυντική λειτουργία εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

{textlink02}

Μετά την ήττα, που ήταν η πρώτη της θεσσαλικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ουαλός τεχνικός δήλωσε αρχικά: ««Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι που φεύγουμε χωρίς βαθμό. Ήρθαμε για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε ένα εύκολο γκολ στον αντίπαλό μας, αλλά στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας και πιο επιθετικοί. Με βάση την εικόνα θα έπρεπε να έχουμε πάρει έστω τον έναν βαθμό».

Για τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια, ανέφερε: «Ένα στοιχείο είναι ότι δεν είχαμε τον Νεμπεγλέρα και τον Μπόα Μόρτε που μας δίνουν ιδιαίτερη εμπειρία. Θα είμαι προσεκτικός γιατί δεν θέλω να δημιουργεί η αίσθηση ότι ψάχνω δικαιολογίες. Έχουμε χάσει το μομέντουμ που είχαμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εξαιτίας της καθυστερημένης έναρξης και της μεγάλης προετοιμασίας.

Χάσαμε για πρώτη φορά, αλλά έχουμε χάσει βαθμούς εντός έδρας και αυτό μας φέρνει πίεση και δυστυχώς αυτή η πίεση δεν ευνοεί το παιχνίδι μας που είναι να παίζουμε με τη μπάλα κάτω και να αναπτυσσόμαστε με υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο μόνος έμπειρος μέσος ήταν ο Χατζής, αφού ο Σάββας είναι νέος και ο Ααράμπ είναι αμυντικός. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε πολύ καλά».

Για την αλλαγή του Γκονζάλες είπε: «Ο Τόνι είχε ένα πρόβλημα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ευαισθησία, αλλά πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βγάλει το ματς. Είναι απώλεια για μας, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και είμαστε απογοητευμένοι με την εξέλιξη».

Για τη λειτουργία της αμυντικής γραμμής, δήλωσε: «Η αμυντική μας γραμμή ήταν η πολύ δυνατή μας γραμμή. Σε κάθε ματς υπάρχει η προσδοκία να κερδίζουμε, αλλά σήμερα δύο λάθη μας στοίχισαν δύο γκολ και τρεις βαθμούς».

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξουν οι Θεσσαλοί για να πάρουν βαθμούς, απάντησε: ««Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, όπως συνέβη και σε άλλα ματς και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να πετάμε ημίχρονα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν χρειάζεται πανικός και πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Ξέρω ότι από τη στιγμή που δεν εκπληρώνουμε τις προσδοκίες η κριτική θα πέφτει και σε μένα, αλλά αυτό δεν με αγγίζει. Πιστεύω σε αυτό που πιστεύω κι αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανακάμψουμε και να το ξεπεράσουμε».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved