Το μπαλάκι στον Δήμο η ΑΕΛ Καλλονής

Το μπαλάκι στον Δήμο η ΑΕΛ Καλλονής

Ανακοίνωση για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης εξέδωσε η ΑΕΛ Καλλονής και περιμένει από τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

{textlink02}

Χαρακτηριστικά η διοίκηση της ΑΕΛ Καλλονής ανέφερε:

«Όταν η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Football League, αποφασίσαμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε γι' αυτή και την αγαπάμε, να ταυτίσουμε το μέλλον της με το μέλλον του Λεσβιακού ποδοσφαίρου. Έτσι, θελήσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα μεγάλο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου στο νησί να παρακολουθήσει τους αγώνες της ΑΕΛΚ στην πάλαι ποτέ Β' εθνική κατηγορία. Και δικαιωθήκαμε! Στα 3 πρώτα εντός έδρας ματς ο μέσος όρος φιλάθλων ανέρχεται στους 1500.

Ο κόσμος, βλέπετε, εκτίμησε τις μεταγραφές του καλοκαιριού, τις επενδύσεις, τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛΚ σε όλα τα επίπεδα, πίστεψε σε εμάς και στο «χτίσιμο» της ομάδας από έναν προπονητή του οποίου η αντίληψη και τα ποδοσφαιρικά πρότυπα συνδέονται άρρηκτα με το βασικό σκοπό του ποδοσφαίρου, το θέαμα.

Θέαμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όμως, δεν είναι εφικτό να δούμε. Προφανώς και δεν επενδύουμε στην «καμένη γη» του Ταρλά για να δικαιολογήσουμε τις τρεις ισοπαλίες μας σε αυτό το γήπεδο∙ δεν είμαστε τέτοιοι άλλωστε. «Καμένη γη» είναι κύριοι, και δεν ήταν έτσι. Η ανευθυνότητα ή η σκοπιμότητα(;) μερικών το έφεραν στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Για του λόγου το αληθές ιδού και μερικές φωτογραφικές λήψεις στις οποίες καταδεικνύεται το πρόβλημα του ταλαιπωρημένου χλοοτάπητα (φυσικό χόρτο) στον Ταρλά όπως έχει διαμορφωθεί.

Όσο για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άδικη επίθεση της ΠΑΕ κατά του γεωπόνου (και όχι κηπουρός όπως τεχνηέντως κάποιοι θέλουν να τον υποβαθμίζουν) του γηπέδου, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι διορισμένος από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λέσβου (τομέα Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας) για τη φροντίδα του αγωνιστικού χώρου, φαντάζουν ακατανόητα μπροστά στην οφθαλμοφανέστατη  κακοσυντήρηση του φυσικού χόρτου.

Δηλαδή, να μην υποστηρίξουμε τα δικαιώματά μας; Να σιγήσουμε αφήνοντας τους άλλους ανενόχλητους να περιορίζουν εμμέσως τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας μας; Ας είμαστε σοβαροί...

Η ανακοίνωση αυτή, δεν έρχεται να στοχοποιήσει πρόσωπα, αλλά ιδιότητες, και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους υπεύθυνους εντός και εκτός γηπέδου. Έρχεται να συμπληρώσει τις προ ημερών δηλώσεις του προπονητή μας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σχετικά, αλλά και τα κάθε άλλο παρά τιμητικά σχόλια των προπονητών και των παικτών των ομάδων που φιλοξενήσαμε έως τώρα στη Μυτιλήνη.

Δε θα πληρώσει η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ την ασυνειδησία ορισμένων. Αρκετά βάλαμε από την τσέπη μας για το γήπεδο. Καιρός να αναλάβει τις ευθύνες της η δημοτική αρχή, ωστόσο, αν δεν μπορεί να μας το πει. Εμείς, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved