«Αποχή από 22/12 στη Football League»

«Αποχή από 22/12 στη Football League»

Ο αμυντικός του Εθνικού Αστέρα, Ντένις Παπαθανασίου ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη Τύπου.

{textlink02}

Όπως υποστήριξε ο αμυντικός της ομάδας της Καισαριανής, εάν τα οικονομικά προβλήματα δεν λυθούν μέχρι τις 22/12, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές της Football League θα προχωρήσουν σε αποχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Βʼ Εθνική είναι μια παραμελημένη κατηγορία. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε μέσα στα προβλήματα και σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε παρατημένοι από όλους και ένα από τα πράγματα που μας κάνουν να αντέχουμε είναι το ότι είμαστε μια οικογένεια εδώ στον Εθνικό Αστέρας. Δεν είμαστε κοντά μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση που έχει τα δικά της προβλήματα. Καταλαβαίνουμε πως δεν παίρνουν χρήματα, αλλά θα πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε. Εμείς οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας έχουμε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα και αυτό που σας λέω είναι επίσημο.

Αν δεν βρεθούν χρήματα, εμείς θα αγωνιστούμε και στις 22 Δεκεμβρίου στο ματς του κυπέλλου που υπάρχει και έπειτα θα σταματήσουμε. Θα διεκδικήσουμε τα χρήματα μας με όποιο τρόπο και θα πρέπει να τα πάρουμε. Η διοίκηση της Football League θα πρέπει να βρει τη λύση. Οι ομάδες πρέπει να πάρουν κάποια χρήματα από τους χορηγούς που είναι το OTE TV και ο ΟΠΑΠ. Από ότι μάθαμε η συμφωνία με τον OTE TV έγινε και θα πάρουν σύντομα κάποια χρήματα.

Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο ΟΠΑΠ που στηρίζει την κατηγορία και το ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Μπορεί εμείς να λέμε πως δεν ψάχνουμε μέχρι τελευταία στιγμή για τα χρήματα των διαιτητών, αλλά υπάρχουν ομάδες που κάνουν έρανο στις εξέδρες για αυτό το λόγο. Αν τώρα το καταφέρνουν, σε μια, δύο αγωνιστικές δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Ξέρουμε πως υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το ρεύμα και το νερό στα γήπεδα τους.

Έχω ζήσει τον Εθνικό Αστέρα από μέσα τα τελευταία δώδεκα χρόνια με κάποια διαλείμματα. Αυτό που έγινε σήμερα με τον κύριο Αδαμάκη δεν ήταν δίκαιο. Σίγουρα η διοίκηση του Παπαδόπουλου ήταν σε άλλες στιγμές και εντελώς διαφορετική. Ο Αδαμάκης ανέλαβε την ομάδα στην πιο δύσκολη καμπή της και ενώ ήταν κοντά στη διάλυση. Δεν του αξίζει αυτό που έγινε σήμερα διότι αγωνίζεται όλη την ημέρα για να λύσει προβλήματα».

Για το ματς με την Λάρισα ο τόνισε: «Για εμένα είναι ιδιαίτερο το ότι αγωνιζόμουν απέναντι στην Λάρισα από όπου κατάγομαι. Η ομάδα ανήκει στην μεγάλη κατηγορία και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Έξι μήνες είναι, θα περάσουν. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Βʼ Εθνικής, με δύναμη και νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved