Έλειπε το γκολ στα Ψαχνά, κορυφή για Πλατανιά

Έλειπε το γκολ στα Ψαχνά, κορυφή για Πλατανιά

Σε ένα παιχνίδι που είχε μεν πλούσιο θέαμα, αλλά όχι γκολ, ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ομάδα των Χανίων να μένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

 {textlink02}

Η ομάδα της Εύβοιας ήθελε να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στα Ψαχνά, μετά την ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει από την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά τις καλές τις ευκαιρίες και την ανωτερότητά της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού σε σχέση με τον Πλατανιά που ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει το προβάδισμα μετά από επτά αγωνιστικές στη Football League.

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυριάρχισαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν καλές στιγμές κυρίως με τους Ροντρίγκο και Πάγκαλο να είναι οι εκφραστές των τελικών προσπαθειών. Από την πλευρά του ο Πλατανιάς, κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνά του χάρη στην καλή του οργάνωση αλλά και στις επεμβάσεις του Λαζαρίδη, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να τελειώσει χωρίς τέρματα στα Ψαχνά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ. Οι Κρητικοί προσπάθησαν με την ταχύτητα του Ναζλίδη και την ικανότητα του Μιρτσέτα στις στημένες φάσεις να γίνουν απειλητικοί, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και στην καλύτερή τους ευκαιρία ο Τόλιος είπε «όχι» στην ομάδα των Χανίων και κράτησε το μηδέν για τον Ηρακλή.

Οι Ευβοιώτες πάντως δεν το έβαλαν κάτω, πάλεψαν και πίεσαν αρκετά ως το τέλος ωστόσο οι καλές στιγμές που δημιούργησαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες και το πλέον σημαντικό γεγονός στα τελευταία λεπτά ήταν η αποβολή του Μαραγκουδάκη, του Πλατανιά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι, ήταν και η παρουσία του τεχνικού του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνη Πριόνα, στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής έφτασε στην πόλη της Εύβοιας λίγη ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ήταν στην Αθήνα, με τους ποδοσφαιριστές του να θέλουν τη νίκη ως δώρο για τον τεχνικό τους, κάτι που ωστόσο δεν έγινε.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός, Ρεπετσάς, Γιώτας, Τελκίσκι, Δελήμπασης, Ροντρίγκο, Ντελέκος (61' Πάγκαλος), Λιόσης, Τσοκάνης (61' Τσάτσος).

Πλατανιάς Χανίων (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Θεοδωρέλης, Πότσι, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Δράμι, Ναζλίδης



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved