Αγωνιστική - παγίδα στη Football League

Αγωνιστική - παγίδα στη Football League

Δύσκολες αποστολές για αρκετές ομάδες περιλαμβάνει το κυριακάτικο (11/12) πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Football League.

{textlink02}

Η έκπληξη δεν πρόκειται να αποχωριστεί το πρωτάθλημα της Football League. Έτσι, θα είναι παρούσα και στις κυριακάτικες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μόνο ένα ματς στο λεκανοπέδιο. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00 εκτός του αγώνα Εθνικός Αστέρας - ΑΕΛ (17:00, OTE TV).

Ο αήττητος και πρωτοπόρος, Πλατανιάς Χανίων έχει μπροστά του μία ακόμα πρόκληση. Θα αναμετρηθεί στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή που είναι αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Το ματς αναμένεται ανοικτό, καθώς αμφότεροι θα παίξουν χωρίς άγχος.

Μία άλλη ομάδα που εκπλήσσει, αλλά με τις αποδόσεις της εκτός έδρας είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση και εννοείται ότι θα κυνηγήσει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο κόντρα στη Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει αντίπαλο και την κόπωση από το ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα, όμως αν θέλει να διεκδικήσει άνοδο γνωρίζει ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει τον Θρασύβουλο. Οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται στη 16η θέση και θεωρούν ότι η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου στο AEL FC ARENA ήταν... ένδειξη νέας αρχής. Απέναντι στους «πράσινους» των πολλών απουσιών και πολλών οικονομικών προβλημάτων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς άγχος και ό,τι βγει.

Μόλις δύο πόντους σε πέντε ματς έχει απολογισμό ο Φωκικός Άμφισσας και στόχος του στο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό είναι να πάρει το τρίποντο και να ανασάνει βαθμολογικά. Ακολουθεί, εξάλλου, το εξ αναβολής παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής και οι γηπεδούχοι θέλουν το απόλυτο για να βρουν την ηρεμία τους. Οι Ακρίτες από την άλλη πλευρά δεν έχουν νίκη μακριά από την Κομοτηνή και πιθανό στραβοπάτημα θα είναι εκτός προγραμματισμού… ανόδου.

Στην Επανομή απέναντι στην Αναγέννηση θα δοκιμαστεί ο Πιερικός. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στο γήπεδό τους και θέλουν να διευρύνουν το σερί, ενώ η ομάδα της Κατερίνης προέρχεται από τη νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Αετό Σκύδρας και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Προέρχεται, όμως και από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, οπότε θέλει το τρίποντο για να αναρριχηθεί.

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας έπειτα από τρεις σερί ήττες ψάχνει τη βαθμολογική ανάσα, αλλά απέναντί του θα βρει την Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» προκρίθηκαν μεσοβδόμαδα τους «32» του Κυπέλλου, έχουν τονώσει το ηθικό τους, αλλά θα έχουν αντίπαλο την κούραση.

Η ΑΕΛ, η οποία την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή θα δοκιμαστεί στην Καισαριανή απέναντι στον επί τέσσερις αγωνιστικές αήττητο Εθνικό Αστέρα. Αήττητοι στο πρωτάθλημα, βέβαια, είναι και οι Θεσσαλοί, αλλά η έξοδος αυτή δεν παύει να κρύβει δυσκολίες.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με τον αγώνα Πανσερραϊκός – ΑΕΛ Καλλονής (2-3) και θα κλείσει τη Δευτέρα (12/12, 19:00 OTE TV) με την αναμέτρηση Διαγόρας Βύζας Μεγάρων.

Για να δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πατήστε ΕΔΩ.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved