«Δώρο» Χριστουγέννων από τον ΟΠΑΠ!

«Δώρο» Χριστουγέννων από τον ΟΠΑΠ!

Οικονομική ενίσχυση από τον ΟΠΑΠ θα λάβουν τελικά οι ομάδες της football league και football league 2, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης της football league και football league 2.

Συγκεκριμένα κάθε ομάδα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας θα λάβει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα. Επίσης αποφασίστηκε να υποβιβάζονται από την football league 2 στη Δ΄ Εθνική πέντε ομάδες!

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα της football league Νέων θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ καταργούνται τα play out στην football league.

Τέλος, Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Πέτρος Θεοδωρίδης και Βʼαντιπρόεδρος ο Στέλιος Σφακιανάκη.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης της football league και football league 2 αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: Έναρξη του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE Νέων ΟΠΑΠ 18 Δεκεμβρίου 2011. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011. Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ορίστηκε ο κ. Ν. Σαλευρής.

Τροποποιείται το άρθρο 8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, καταργείται η διεξαγωγή των play out. Ομάδες που υποβιβάζονται βαθμολογικά δεν δύναται να παραμείνουν στην κατηγορία καταλαμβάνοντας θέση ομάδας ή ομάδων που τιμωρούνται με αποφάσεις των Πειθαρχικών Οργάνων με ποινή υποβιβασμού.

Για το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ θα υποβιβαστούν πέντε (5) ομάδες. Δυο (2) από κάθε όμιλο υποβιβάζονται απευθείας. Η πέμπτη (5) θέση υποβιβασμού θα κρίνεται ως εξής: Η ομάδα που θα καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου και η ομάδα που θα καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALL LEAGUE 2 του 2ου Ομίλου θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε αγώνα κατάταξης(μπαράζ), σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια.

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση τη Δευτέρα 12.12.2011 και ώρα 12:00 με δικηγόρους που ασχολούνται με τα αθλητικά θέματα προκειμένου να ορισθούν κανόνες δεοντολογίας και λύσεις για τα προβλήματα που σχετίζονται με τους ποδοσφαιριστές. Μείωση 25% του ετήσιου προϋπολογισμού.

Σύσταση Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελούμενη από τους κ.κ. Αλ. Κούγια, Πέτρο Θεοδωρίδη, Στ. Σφακιανάκη, Ν. Σαλευρή και Ευαγγ. Ασλανίδη. Επίσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου. Α΄ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Π. Θεοδωρίδης και Β΄ ο κ. Στ. Σφακιανάκης».



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved