Τσιβρινής: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Τσιβρινής: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Για την εξαιρετική εμφάνιση στις Σέρρες μίλησε ο προπονητής του Διαγόρα, Μιχάλης Τσιβρινής.

{textlink02}

Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Μιχάλης Τσιβρινής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρόοδος» και στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» μπορούν να κοντράρουν τις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία.

Αναλυτικά ο Τσιβρινής ανέφερε:

«Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλες αυτές τις μέρες, καταφέραμε να τα αφήσουμε εδώ στη Ρόδο και κατά την παραμονή μας στις Σέρρες ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Από την αρχή γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε, καθώς ο Πανσερραϊκός πρόκειται για ένα άψογο σωματείο, με πολύ καλή οργάνωση, έχει δύσκολη έδρα και έχει σαν στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Όλες αυτές τις μέρες δουλέψαμε στον τομέα της ψυχολογίας με τα παιδιά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και καταφέραμε να περάσουμε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κλείσαμε τους χώρους, κρατήσαμε τις γραμμές μας κοντά, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, ωστόσο, ένα δικό μας λάθος στο χώρο του κέντρου οδήγησε στο γκολ του Πανσερραϊκού.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, αντίθετα, συνεχίσαμε να βγάζουμε επιθετικές προσπάθειες και  να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ψηλότερα τα μπακ, υπήρξαν αρκετές πλαγιοκοπήσεις και από τύχη δεν ισοφαρίσαμε. Δεν πειράζει όμως , είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, ενώ το μεγαλύτερο «παράσημο» για τα παιδιά είναι τα λόγια του τεχνικού του Πανσερραϊκού, του κ. Δημητρίου, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους χαρακτήρισε ασυναγώνιστους.

Κρατάμε λοιπόν την εμφάνιση με τον Πανσερραϊκό, κοιτάξαμε στα μάτια μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Την Κυριακή, αντιμετωπίζουμε το Βύζαντα Μεγάρων, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς, θα δούμε τα λάθη  μας και θα παλέψουμε για τη νίκη. Αν κάτι έδειξε το ματς των Σερρών είναι πως τις ομάδες που έχουν στόχο τη σωτηρία, μπορούμε να τις κοντράρουμε. Γιατί θα είναι κρίμα, αυτά τα παιδιά του χρόνου να μην αγωνίζονται στη Football League».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved