Η Παναχαϊκή καταγγέλλει…

Η Παναχαϊκή καταγγέλλει…

Η διοίκηση της ομάδας της Αχαΐας ευχαρίστησε τον Πηλαδάκη, αλλά κατήγγειλε τη συμπεριφορά των Τσακμακίδη, Πήδουλα στο ματς με την ΑΕΛ.

{textlink02}

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την σε επίπεδο αλητείας συμπεριφορά του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Λάρισας Τσακμακίδη και του γυμναστού Πήδουλα εις βάρος των προπονητών και των παιχτών της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την συμπεριφορά του επικεφαλής των ΜΑΤ και ανδρών των ΜΑΤ που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι μέσα στη φυσούνα και καθ’ οδόν προς τα αποδυτήρια μαζί με τους Τσακμακίδη και Πήδουλα χτυπούσαν ανηλεώς βρίζοντας χυδαία τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για τις σκόπιμες καθυστερήσεις σε επίπεδο κωμωδίας με ψεύτικους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Λάρισας τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνος και δεν αντιλαμβανόμεθα πως μπορεί να το κάνει αυτό μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν την ΠΑΕ Λάρισα εις βάρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδος σαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς τραυματισμούς τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία της.

Δυστυχώς την τελευταία μισή ώρα όπως όλοι είδαν από το ΟΤΕ tv, ζήτημα να παίχτηκαν 10 λεπτά ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Kούγιας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάρισας κ. Κώστα Πηλαδάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κωνστάντζο και τον αδερφό του κ. Πηλαδάκη για τη φιλοξενία την οποία του επιφύλαξαν και δεσμεύεται να ανταποδώσει την ίδια στο δεύτερο γύρο στην Πάτρα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ένα ακόμα παιχνίδι έτυχε τραγικής μεταχείρισης από τους βοηθούς διαιτητές με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο επήλθε το πρώτο γκολ.

Οι βοηθοί διαιτητές και κυρίως η νεαρή γυναίκα βοηθός δεν βοήθησαν τον κ. Τεβεκέλη ο οποίος κάλυπτε συνεχώς τα δικά τους σφάλματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρός της κ. Αλέξιος Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved