Νέα σφαλιάρα στον Θρασύβουλο από την Καλλιθέα

Νέα σφαλιάρα στον Θρασύβουλο από την Καλλιθέα

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου, σκαρφάλωσε στην 6η θέση και κράτησε την ομάδα της Φυλής στον πάτο της βαθμολογίας.

{textlink02}

Έπρεπε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να παραταχθεί η Καλλιθέα πλήρης. Η αθηναϊκή ομάδα υποδεχόταν τον Θρασύβουλο που αγνοούσε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και το γκολ στη Football League, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει και το… ψυχολογικό βάρος που την ήθελε να αγνοεί το τρίποντο από την πρεμιέρα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά, όφειλαν να παλέψουν για να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας, παρότι γνώριζαν ότι ακόμα και αν έπαιρναν το θετικό αποτέλεσμα υπήρχε η περίπτωση υποβολής ένστασης από την Καλλιθέα λόγω των χρεών των «πράσινων». Ωστόσο, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απείλησαν στο 13’ με τον Νικολάου να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι και στο 22’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Ψιάνο.

Η πρώτη προειδοποίηση από την πλευρά της Καλλιθέας ήρθε στο 26’ με τον Ντακόλ να αστοχεί από καλή θέση και το γκολ σημειώθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο 45’. Ο Μιχαλόπουλος σέντραρε και ο Αρκούδας με προβολή άνοιξε το σκορ. Η απάντηση του Θρασύβουλου ήρθε στο 47’, με τον Καρλόπουλο να εκτελεί κόρνερ και τον Βασιλείου με προβολή να πανηγυρίζει το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, όμως 10 λεπτά μετά οι «κυανόλευκοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Μαρουκάκης σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καλτσά και αυτός με σουτ νίκησε τον Κασμερίδη, διαμορφώνοντας το 2-1.

Η ομάδα της Φυλής προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική έπειτα από την αποβολή του Κουτρουμπή στο 86’, όμως δεν το έκανε… Έτσι, έμεινε στην τελευταία θέση, με την Καλλιθέα να πανηγυρίζει τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από την πρεμιέρα.

Ο διαιτητής Κάμπαξης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή, ενώ στο μπλοκάκι του σημειώθηκαν και οι Ζουμπουλάκης, Ρουσάκης, Αρβανίτης, Ντιαλό, Βασιλείου, Μπάτσι, Σύρος.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ντακόλ (64' Ηρακλής), Βιδάλης, Ρουσάκης, Μαρουκάκης (88’ Πρίπου), Καλτσάς, Κατσίκης (77’ Ντιαλό), Κουτρουμπής, Αρκούδας.

Θρασύβουλος (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Σύρος, Ψιάνος, Βασιλείου, Κόλτζος (32' λ. τ. Καλαμιώτης), Νικολάου (82' Βλάχος), Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος (45' Μπάτσι), Σκόνδρα, Παναγιωτάκος.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved