Μπαλασάς: «Καμία συμφωνία με Ηρακλή»

Μπαλασάς: «Καμία συμφωνία με Ηρακλή»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς διέψευσε ξανά ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή.

{textlink02}

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς υποστήριξε ότι ουδεμία συμφωνία υπάρχει με τον Ηρακλή και διέψευσε εκ νέου τα σενάρια…

Μεταξύ άλλων ο Μπαλασάς δήλωσε: «Κάποιοι συνάδελφοί σας τρέφουν σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο μόνος που δε φταίει είναι ο κόσμος και των δύο ομάδων, ειδικά ο δικός μας, καθώς εμείς δεν έχουμε διαδώσει κάτι. Τα σενάρια προέρχονται από την άλλη πλευρά και όχι από την επίσημη πλευρά. Όσα διαρρέουν είναι σενάρια τρίτων και δεν ξέρω από ποιες πηγές εκπορεύονται. Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα και δόση αλήθειας. Για τον Α.Φ.Μ. της Επανομής δε θα αποφασίσει ο Τσολάκης και κανένας κύριος Τσολάκης. Αν ενδιαφέρεται, καλό θα είναι πριν κάνει δηλώσεις, να έχει συνεννοηθεί μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία. Η διοίκηση του Ηρακλή δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για κάτι, οπότε από πού προκύπτει το όλο θέμα;

Είχα πει πως πριν από πενήντα μέρες είχε γίνει μια πρώτη επαφή με τον κ. Ξενίδη, κάναμε τη συνάντηση και από εκεί και πέρα οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα με τον Ηρακλή. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφώνησα σε κάτι».

Στην παρέμβαση του Μάκη Ιωαννίδη για το ραντεβού που είχε ο ίδιος ο κ. Μπαλασάς με τον κ. Τσολάκη, ο πρόεδρος της Επανομής παραδέχθηκε ότι:

«Τη Δευτέρα έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Τσολάκη. Άκουσε κάποια πράγματα, ρώτησε και είπαμε να τα ξαναπούμε. Όμως ήδη η Επανομή έχει καλύψει το μετοχικό της κεφάλαιο, οι Επανομίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δεν υπάρχουν περιθώρια να μπει κάποιος άλλος στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος.

Οι προθεσμίες έχουν εκπνεύσει για τον κ. Τσολάκη, που εξέθεσε και τον Ξενίδη, ο οποίος είναι μόνος γνήσιος συνομιλητής, οι άλλοι εμπαίζουν και τον κόσμο. Ο μόνος που αγωνίζεται έντιμα να σώσει τον Ηρακλή είναι αυτός. Έχω δεχθεί κι άλλα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να σώσουν τον Ηρακλή, αλλά έκαναν μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο. Έχουν ελαχιστοποιηθεί για να μην εκμηδενιστεί οι πιθανότητες για να προχωρήσει η υπόθεση με τον κ. Τσολάκη».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved