Τζανής: «Προσγειωμένοι παρά την πρωτιά»

Τζανής: «Προσγειωμένοι παρά την πρωτιά»

Χαμηλά το κεφάλι κρατάει ο Μηνάς Τζανής παρά την καταπληκτική παρουσία του Πλατανιά Χανίων μέχρι στιγμής στην Football League.

{textlink02}

Προσγείωση και καθόλου έπαρση είναι τα στοιχεία που διακατέχουν τον Μηνά Τζανή παρά την εξαιρετική πορεία του Πλατανιά Χανίων. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» μίλησε τη Δευτέρα (28/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport FM Κρήτης» για όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη χρονιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα που εμείς στην ομάδα το περιμέναμε βάσει της δουλειάς που έχουμε κάνει, αλλά για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει και είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο πιο γρήγορα. Είναι μια δύσκολη κατηγορία, παίζουμε πρώτη φορά σε αυτή, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και στην Καλλιθέα μπορούσαμε τη νίκη, ενώ και τώρα αυτή την εβδομάδα πήραμε την πρόκριση στο Κύπελλο και το διπλό στον Αγροτικό Αστέρα. Αυτό είχαμε σαν στόχο και τα καταφέραμε.

Τα μυαλά μας όμως δεν παίρνουν αέρα από την πρωτιά. Ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει με τη δουλειά, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να έρθει η παραμονή και στη συνέχεια ότι καλύτερο πετύχουμε καλώς να ορίσει».

Για την παρουσία του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία, τόνισε: «Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω τους προπονητές και τη δουλειά τους. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κ. Καβακάς είναι ένας καλός προπονητής που το έδειξε και πέρσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και ο κ. Παντζιαράς. Η βοήθεια και του Καβακά και του Τσακαλίδη είναι μεγάλη. Όλα στην ομάδα είναι καλά προγραμματισμένα και είναι κάτι πολύ σημαντικό, όπως και το καλό κλίμα που υπάρχει.

Όλοι στην ομάδα είμαστε μια οικογένειά και το ίδιο εισπράττουμε και από τον κόσμο με τη βοήθειά και τη στήριξή του. Φέτος έχουμε και περισσότερο κόσμο στους αγώνες μας και μάλιστα φτιάχνεται μια ακόμα κερκίδα για να μπορεί να έρχεται και άλλος κόσμος, καθώς μέχρι τώρα έχουμε γεμάτο γήπεδο με πολλούς θεατές να είναι όρθιοι».

Μιλώντας για την Football League, υποστήριξε: «Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά θα βρουν το δρόμο τους στη συνέχεια όπως η Λάρισα, οι Σέρρες, η Βέροια, ο Πανθρακικός. Δεν τις έχω δει όμως όλες τις ομάδες και δεν έχω απόλυτη εικόνα. Με τον Πανθρακικό που παίξαμε είδα ότι είναι μια καλή ομάδα και παρά του ότι κερδίσαμε πιστεύω ότι θα είναι στην τριάδα».

Για τη δική του παρουσία στον σύλλογο, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ όλα τα χρόνια που βρίσκομαι. Όλα πάνε καλά και μετά την περιπέτεια που είχα και στον ΟΦΗ και τον ΠΟΑ, εδώ τα πράγματα είναι αρκετά καλά και είμαι χαρούμενος με την παραμονή μου και την παρουσία μου εδώ».





Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved