«Εμμονή στα όρια εμπάθειας ο ΟΦΗ»

«Εμμονή στα όρια εμπάθειας ο ΟΦΗ»

Ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας να κινηθεί νομικά κατά του Βεζυρίδη.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Super-FM» μίλησε για τις αντιδράσεις του ΟΦΗ μετά το ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και το επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο.

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με κανέναν. Κερδίσαμε πεντακάθαρα ένα παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα στήθηκε ένα ολόκληρο «παραμύθι» εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, των φιλάθλων του, της πόλης και της φιλοξενίας της. Μπήκε ένας οπαδός μέσα στο γήπεδο, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει στα γήπεδα όλου του κόσμου. Αν κάποιος θέλει να το μπει μέσα δεν μπορείς να το αποφύγεις όσους σεκιούριτι ή αστυνομικούς κι αν έχεις. Ακόμα και σε ευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους τελικούς το έχουμε δει» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Υπήρξε από την πλευρά του ΟΦΗ εμμονή και επιμονή στα όρια της εμπάθειας σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Βγήκαν κάποια βίντεο από την πλευρά μας, αλλά ακολούθησε σιωπή από τα ΜΜΕ. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε κάποιες κινήσεις να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα. Εμείς, λοιπόν, στείλαμε το βίντεο στον αθλητικό εισαγγελέα και δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο στην καταγγελία μας από το να επισημαίνουμε κάποια πράγματα καρέ-καρέ. Όποιος το δει, λοιπόν, δεν μπορεί να φτάσει σε αντίθετο συμπέρασμα από το ότι ο κ. Βεζυρίδης χτυπάει εκείνος τον οπαδό».

Στην ερώτηση για το αν το βίντεο του αγώνα ληφθεί υπό από τον αθλητικό εισαγγελέα απάντησε «Προβλέπεται ρητά ότι αν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή κάποια φάση, τότε μπορεί το βίντεο να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο, οπότε δεν ισχύει ότι το φύλλο αγώνος είναι θέσφατο. Η ομάδα του ΟΦΗ κορόιδεψε τον διαιτητή. Δεν την είδε την μπουνιά ο διαιτητής, αφενός γιατί δεν δόθηκε, αφετέρου γιατί κοιτούσε αλλού, εκεί που παιζόταν εκείνη την ώρα ο αγώνας».

Όσο για τον λόγο που ο ΠΑΣ προχωρά σε καταγγελία κατά του Βεζυρίδη επεσήμανε «Πιστεύω ότι κάποιοι θα εκτεθούν και θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγνώμη. Ο ΠΑΣ θέλει την αποκατάσταση της αλήθειας, ώστε να μείνουμε μόνο στο χρηματικό πρόστιμο και να μην έχουμε τιμωρία έδρας. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι εφικτό, είναι το αληθές και το δίκαιο. Η είσοδος του φιλάθλου δεν αποτελεί επεισόδιο, τιμωρηθήκαμε με δύο αγωνιστικές γιατί υποτίθεται ότι χτυπήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Επ' ευκαιρία να σας πω ότι στην πρωτόδικη απόφαση μειοψήφησε ο ίδιος ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής που είναι 35 χρόνια εισαγγελέας και είχε εμπεριστατωμένη άποψη και αναλυτική στο σκεπτικό του».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved