Γκέλαρε και με Πιερικό η Λάρισα (0-0)

Γκέλαρε και με Πιερικό η Λάρισα (0-0)

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει λευκή ισοπαλία στον Πιερικό και να προβληματίσει τους περίπου 10.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στην AEL FC Arena.

{textlink02}

Η Λάρισα δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πιερικού και ενδεικτικό είναι ότι η καλή της ευκαιρία, ήρθε από στημένη φάση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αρχικά απείλησαν με σουτ του Μπλαζέφσκι και κεφαλιά του Θάνου στο 11’ και στο 14’ αντίστοιχα, ωστόσο στο 24’ οι «βυσσινί» βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-0. Ο Σιατραβάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ααράμπ έκανε μια πρώτη κεφαλιά και ο Σαϊτιώτης τη δεύτερη. Ο Κοντεών κατάφερε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, με τους παίκτες και τους οπαδούς της ΑΕΛ πάντως να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος. Μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη ευκαιρία και απόρροια του 0-0 με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια ήταν το άγχος των γηπεδούχων να αυξηθεί.

Οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν δεν μπόρεσαν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό τους πρόσωπο μέχρι το 60’ και περιορίστηκαν σε μια ανούσια και χωρίς φάσεις υπεροχή. Ο Ουαλός αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Ζεκίνια στο 68’ και η έμπνευσή του έπιασε τόπο, καθώς οι «βυσσινί» απέκτησαν ενέργεια και ζωντάνια και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί.

Το πρόβλημα ωστόσο ήταν ότι δεν κατάφεραν να βρουν στόχο σε καμία από τις φάσεις που δημιούργησαν. Ο Μπόα Μόρτε έχασε τεράστια ευκαιρία στο 73' αστοχώντας από πολύ ευνοϊκή θέση, ενώ δύο λεπτά αργότερα πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση. Ανάλογη κατάληξη είχε το σουτ του Ααράμπ στο 77', ενώ στο 85', στην τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων, ο Καρακούτσης μπλόκαρε το σουτ του Σεσίνια.

Οπως και κόντρα στον Βύζαντα, έτσι και σήμερα η Λάρισα έμεινε στο 0-0 μέσα στο «σπίτι» της και έχασε δύο ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει άμεσα στη Super League. Οσο για τον Πιερικό, κατάφερε παίζοντας αμυντικά να φύγει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα μένοντας ανεπηρέαστος από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Λάρισας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), ο οποίος κιτρίνισε τους Ααράμπ, Σεσίνια, Σιατραβάνη, Περουτζίνι, Μπλαζέφσκι, Χατζηζήση, Κοντέων και Θάνο.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (69’ Σωτηρίου), Ααράμπ, Καλί, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Σαϊτιώτης (56’ Πλιάγκας), Τσιμπάμπα (68’ Ζεκίνια)

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Δήμου, Ιντζόγλου, Περουτζίνι (83’ Τόσκας), Μπλαζέφσκι (75’ Σεχολάρι), Γκουγκουλιάς, Θάνος (90+2’ Κωνσταντινίδης), Πέντα



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved