Εφτά ματς με φόντο το… λουκέτο

Εφτά ματς με φόντο το… λουκέτο

Μία ημέρα πριν το κρίσιμο ΔΣ της Football League διεξάγονται επτά αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής.

{textlink02}

Τα προβλήματα διογκώνονται και οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων έγιναν οι πρώτοι που εξέδωσαν ανακοίνωση και απηύθυναν έκκληση για να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο. Η διοργανώτρια αρχή τη Δευτέρα (28/11) θα προσπαθήσει να βρει τρόπους για να συνεχίσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να υφίσταται, όμως εν τω μεταξύ οι συμμετέχοντες οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι και να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 14:00 στα Ψαχνά με την αναμέτρηση του τοπικού Ηρακλή απέναντι στον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη Football League για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις απέναντι στους Ροδίτες που προέρχονται από την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου, αλλά μακριά από το γήπεδό τους στο πρωτάθλημα μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμες εξόδους.

Μισώ ώρα αργότερα (14:30) ο Μιχάλης Κασάπης θα κληθεί να οδηγήσει τον Φωκικό στην πρώτη του νίκη στη Football League κόντρα στην πρώην του ομάδα, την ΑΕΛ Καλλονής. Οι γηπεδούχοι μετά τη «σφαλιάρα» του Κυπέλλου στην Καλαμάτα δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στο γήπεδό τους, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα μετά την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου απέναντι στον ΑΟ Γλυφάδας ένιωσε πιο ασφαλής… Ωστόσο, η πίεση για τον ίδιο συνεχίζει να υφίσταται.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μάχη θα γίνει στο AEL FC ARENA στις 15:00. Εκεί η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Πιερικό. Οι «βυσσινί» κάλυψαν τη γκέλα με τον Βύζαντα Μεγάρων με νίκη στη Βέροια και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καλούνται να συνεχίσουν με τρίποντο. Η ομάδα της Κατερίνης από την άλλη πλευρά, μετά την επικράτηση σε βάρος της Παναχαϊκής θα προσπαθήσει να μείνει αήττητη εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στη Λάρισα έπειτα από 12 χρόνια.

Η Παναχαϊκή έπειτα από την πρόκρισή της στους «32» του Κυπέλλου επιστρέφει στο πρωτάθλημα και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη σε βάρος της Καλλιθέας. Εξάλλου, μόνο έτσι θα βγάλει από τη βαθμολογία της το αρνητικό πρόσημο. Η αθηναϊκή ομάδα έχει δύσκολη αποστολή, όμως θα κυνηγήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στη μέση της βαθμολογίας.

Στην Καισαριανή (15:00 OTE TV) ο Εθνικός Αστέρας έπειτα από δύο σερί επιτυχίες μακριά από το γήπεδό του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επιστρέφει στην έδρα του για να καλύψει τους χαμένους βαθμούς από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό. Η φιλοξενούμενη Βέροια από την άλλη πλευρά, μετά την εντός έδρας ήττα (3-0) από την ΑΕΛ θα κυνηγήσει το «διπλό» για να καλύψει με τη σειρά της το χαμένο έδαφος.

Στον Εύοσμο (15:00) θα κοντραριστούν δύο από τις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Αγροτικός Αστέρας που μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία θα υποδεχτεί τον Πλατανιά Χανίων, που βρίσκεται στην κορυφή με τρείς νίκες και μία ισοπαλία.

Στην Επανομή, τέλος, η Αναγέννηση Επανομής θα φιλοξενήσει (15:00) τον Βύζαντα Μεγάρων. Αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, με τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Τη Δευτέρα (28/11 19:00 OTE TV) θα αναμετρηθούν στη Φυλή ο Θρασύβουλος με τον Πανθρακικό.



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved