Ρουτζιέρης: «Βελτιώθηκε ο ΟΦΗ»

Ρουτζιέρης: «Βελτιώθηκε ο ΟΦΗ»

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο εξέφρασε ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio», ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι οι Κρητικοί με τις μεταγραφικές προσθήκες που έκαναν τον Ιανουάριου εμφανίζονται βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ενώ για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων υπογράμμισε ότι χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να πάρει ο Διαγόρας ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο ΟΦΗ και σε ποια κατηγορία αξίζει να αγωνίζεται. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό, αθλητικό παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ροδιτών, για να συμπληρώσει ότι: «Έχει ιστορία, μέγεθος και έναν κόσμο που τον ακολουθεί παντού αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εμείς διαπιστώσαμε την δύναμη του και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Ρουτζιέρης επισήμανε ότι: «Ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός απέναντι στον Ιωνικό δείχνοντας το βάθος του ρόστερ που διαθέτει αλλά και τους παίκτες που έχει και οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, στοιχείο που δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες στην κατηγορία».

Για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, σχολίασε: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι όπου δεν επιτρέπονται τα λάθη. Πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο ο βαθμός συγκέντρωσης που θα υπάρχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, μακάρι να γίνει ένα καλό, αθλητικό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος», ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια στις διαφορές που έχουν οι Κρητικοί από τον πρώτο γύρο: «Πιστεύω ότι αυτός ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από αυτόν που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες που διαθέτουν μεγάλη κλάση και ποιότητα. Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα και οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά σε αυτήν την κατηγορία».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην πορεία της δικής του ομάδας, λέγοντας: «Είναι θαύμα η πορεία της ομάδας του Διαγόρα. Έχουμε αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και τα οποία έχουν επηρεάσει σημαντικά την ομάδα. Όμως το μυστικό της καλής πορείας της είναι τα αποδυτήρια και η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας. Οι παίκτες με το προπονητικό τιμ είναι ένα και σίγουρα αυτό περνάει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι το κλίμα που επικρατεί στον Διαγόρα έχει ως αποτέλεσμα την παρουσία της ομάδας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Ενώ για την μάχη της ανόδου υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει και ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες. Όμως, η δεύτερη θέση είναι ακόμα "ανοικτή" και θα μονομαχήσουν για αυτήν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός. Δεν βάζω τον Διαγόρα σε αυτήν την κατηγορία γιατί γνωρίζω τις δυνατότητες της ομάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Για αυτόν τον λόγο δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης».



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved