Ζητούν τον οβολό του κόσμου στην Επανομή

Ζητούν τον οβολό του κόσμου στην Επανομή

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα προχωρήσουν στην Αναγέννηση Επανομής μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και με σχετική ανακοίνωση καλεί τους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν οικονομικά.

{textlink02}

Τον οβολό των οπαδών της ομάδας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ζητάει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής, ενημερώνοντας ότι μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν ότι εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση από τους οπαδούς τότε υπάρχουν δύο λύσεις: Είτε υποβιβασμός σε ερασιτεχνική κατηγορία, είτε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπαλασάς, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4 FM» μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ηρακλή τονίζοντας:

«Το μόνο που έχω πει είναι ότι έκανα μία συνάντηση με πρωτοβουλία του Ηρακλή πριν 40 περίπου ημέρες και έχουν υπάρξει ανεύθυνοι δημοσιογράφοι που χρησιμοποιούν ονόματα και δεδομένα που δεν υπάρχουν. Είναι δημοσιογραφική βλακεία να βγαίνεις και να λες ότι ο πρόεδρος της Επανομής έχει υπογράψει την παραχώρηση της ομάδας του. Δεν συμβαίνει τίποτα με το συγκεκριμένο θέμα. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί αν θα βρει ο Ηρακλής ΑΦΜ. Και όλη αυτή η παραφιλολογία προκαλεί προβλήματα στην ομάδα μου. Ο κόσμος και οι παίκτες δεν ξέρουν ποιον να πιστέψουν. Ο Ηρακλής έχει κάνει προσεγγίσεις σε πολλές ομάδες ότι ακούγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!. Δεν αρνούμαι να ακούσω κανέναν και στην πρώτη συνάντηση πήγα και άμα θέλει ο Ηρακλής να καταθέσει πρόταση θα τον ακούσω. Το θέμα δεν είναι τα λεφτά σε μία τέτοια συμφωνία όταν μία ομάδα πουλάει το ΑΦΜ πηγαίνει στα αζήτητα και εμείς δεν θέλουμε να καταργήσουμε την Επανομή. Αν υπάρξει οποιαδήποτε συζήτηση να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε, να σταματήσει η παραφιλολογία γιατί με όλα αυτά που λέγονται εκτίθεμαι στην κοινωνία της Επανομής».

Για τους στόχους της ομάδας και την οικονομική κατάσταση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποστήριξε: «Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει μία αξιόλογη πορεία και να παραμείνει στην κατηγορία όμως τα οικονομικά δεδομένα άλλαξαν! Διότι υπολογίσαμε με τα παλαιότερα δεδομένα πέρυσι οι ομάδες πήραν 600.000 ευρώ και εμείς φέτος στους πέντε αυτούς μήνες δεν έχουμε πάρει ούτε 1ευρώ. Η Επανομή προέρχεται και από δύο δύσκολες χρονιές στη Γ' Εθνική χωρίς καθόλου επιχορηγήσεις και το θετικό στην υπόθεση είναι ότι με μεγάλη νοικοκυροσύνη, συνετή διαχείριση, στήριξη της κοινωνίας αλλά και προσωπικής προσπάθειας δικιάς μου και των άλλων παραγόντων καταφέραμε να μην έχουμε καθόλου χρέη. Το οικονομικό πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις ομάδες και αν δεν δοθούν επιχορηγήσεις το πρωτάθλημα της Football League θα σταματήσει. Θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Football League για να παρθούν αποφάσεις».

Τέλος, αναφερόμενος στην πρόκριση στην Καλαμαριά για το Κύπελλο, ο Μπαλασάς κατέληξε: «Μετά από αυτήν την επιτυχία τα πράγματα είναι καλύτερα. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Καλαμαριά είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με υψηλές βλέψεις. Χρειάστηκε και η τύχη για να προκριθούμε».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved