«Ακέφαλος» ο Διαγόρας

«Ακέφαλος» ο Διαγόρας

Δύσκολες ώρες περνάει ο Διαγόρας, καθώς την Δευτέρα (21/11) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Σταθόπουλος, υπέβαλε την παραίτηση του.

Τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ρόδου, οδήγησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, να υποβάλει, μέσω προσωπικής του δήλωσης, την παραίτησή του, θέτοντας προ των ευθυνών τους τους μετόχους της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Σταθόπουλου:

«Στις 7 Νοεμβρίου 2011 είχα περιγράψει αναλυτικά την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Διαγόρας, σε έγγραφη δήλωσή μου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, προσδοκώντας, κυρίως, στην άμεση ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των μεγαλομετόχων, κ.κ. Κωνσταντίνου Χρυσοχοϊδη και Ιωάννη Καμπούρη.

Σήμερα, 13 ημέρες μετά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Διαγόρας την παραίτησή μου από το πόστο του προέδρου και να αποχωρήσω με τους συνεργάτες μου από την ομάδα, διότι διαπίστωσα προς μεγάλη απογοήτευση μου σ' αυτό το διάστημα των δυο εβδομάδων ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση από την πλευρά τους, για την από κοινού αναζήτηση λύσης για τη βιωσιμότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κύριοι μέτοχοι τα ψέματα τελείωσαν, η υπομονή εξαντλήθηκε.

Στον χθεσινό αγώνα με τον Φωκικό η ομάδα κινδύνευσε να καταντήσει περίγελος σ' όλο το Πανελλήνιο για 3.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στην αμοιβή της διαιτησίας.

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κ. Βασίλη Κασάπη που κάλυψε τα έξοδα για να ξεκινήσει ο αγώνας. Ο κ. Κασάπης και ο κ. Μήτσης (που δεν είναι και Ρόδιος!) ήταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας αυτό το δύσκολο διάστημα, ο πρώτος με συνεχόμενες χρηματοδοτήσεις και ο δεύτερος με την παραχώρηση των ξενοδοχείων του για την δωρεάν διαμονή της ομάδας, σε όλη την Ελλάδα.

Κι αν ο Διαγόρας «στάθηκε στα πόδια του» στην αναμέτρηση με τον Φωκικό, σας δηλώνω σήμερα με πάσα ειλικρίνεια ότι δεν θα συμβεί το ίδιο τις προσεχείς ημέρες στους αγώνες με ΠΑΟ ΡΟΥΦ (την Πέμπτη για το κύπελλο) και Ηρακλή Ψαχνών (την προσεχή Κυριακή για το πρωτάθλημα). Η αποστολή χρειάζεται χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια, την 4η διαμονή της στην Αθήνα και τις μετακινήσεις της τα οποία δεν υπάρχουν τούτη τη στιγμή, γεγονός που θα την οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον αποκλεισμό (άνευ αγώνα) και στον μηδενισμό της, αντίστοιχα.

Αυτά αναφορικά με τη «σκληρή» καθημερινότητα, έτσι όπως τη βιώνουμε μήνες τώρα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, γιατί υπάρχουν και οι... παλιές αμαρτίες (προσφυγές, χρέη προς «τρίτους», Δημόσιο κτλ) που μας καταδίωξαν με εξοντωτικό και ψυχοφθόρο τρόπο.
Κύριοι μέτοχοι.

Σας επιστρέφω το... δώρο της «εν λευκώ διαχείρισης» της διοίκησης και την... εξουσιοδότηση που μου δώσατε μέσα στον Οκτώβριο για την ανεύρεση νέου ιδιοκτήτη ή επενδυτή, χωρίς καν να μπείτε... στον κόπο να συζητήσετε μαζί μου πρώτα, με ποιον τρόπο πρέπει να αναζητηθεί η λύση της «επόμενης ημέρας».

Το «φρούτο» της εγκατάλειψης των υπερχρεωμένων ΠΑΕ από τους ιδιοκτήτες τους (και αποκλειστικούς υπεύθυνους) έχει μεγάλη πέραση την τελευταία 4ετία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πλην όμως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δεν θα το «κυκλοφορήσουμε» για λογαριασμό σας στην αγορά της Ρόδου.

Εδώ είναι η διοίκηση, εδώ είναι ο Διαγόρας, εδώ ζείτε κι εσείς.
Όσο για εμάς; Όταν κι αν αποφασίσετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας θα είμαστε και πάλι στη διάθεση του ιστορικού σωματείου για να «τρέξουμε» το project που εκπονήσαμε πριν από 4 μήνες για την οικονομική εξυγίανση και την απενοχοποίησή του.

Υ.Γ. Οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οργανωμένους φιλάθλους της θύρας «6» που αποτελούν τον μοναδικό «πνεύμονα» ζωής και συμπαράστασης.

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ»

{textlink02}



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved