Αμφίρροπη αυλαία στη Football League

Αμφίρροπη αυλαία στη Football League

Η 4η αγωνιστική της Fotball League ξεκινάει το Σάββατο (19/11) με πέντε αναμετρήσεις που είναι ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα της Football League έχει αποδείξει από την πρεμιέρα κιόλας ότι η έκπληξη θα είναι βασικό συστατικό του και φέτος. Η 4η αγωνιστική, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση, με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο (19/11) με πέντε αναμετρήσεις.

Στις 15:00 στο γήπεδο των Μεγάρων ο Βύζας μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο AEL FC ARENA θα φιλοξενήσει έναν παλιό γνώριμο του προπονητή Νίκου Παντέλη, τον Εθνικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν με ανεβασμένη ψυχολογία και περισσότερες λύσεις, ενώ η ομάδα της Καισαριανής θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Πανσερραϊκό.

Λίγη ώρα (15:15) μετά τη σέντρα στα Μέγαρα ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Επανομής. Τα «λιοντάρια» μετά τη νίκη τους απέναντι στον Εθνικό Αστέρα και με… μονιμοποιημένο πλέον τον Παύλο Δημητρίου θα υποδεχτούν τους Θεσσαλονικείς. Οι «πράσινοι» την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν του Ηρακλή Ψαχνών δύσκολα (1-0) και σε ένα ματς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας θα ξεκινήσει στις 17:00 στην Κατερίνη. Ο Πιερικός μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Βέροια καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Αντίπαλός του η ανεβασμένη Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο έκαναν νέο ξεκίνημα. Φυσικά, θέλουν να δώσουν συνέχεια και να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους.

Με όπλο την έδρα ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί την Καλλιθέα (17:00). Οι Ακρίτες προέρχονται από δύο σερί ήττες, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα, η οποία είναι αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Στα Ψαχνά, τέλος, ο τοπικός Ηρακλής θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Εθνικό Αστέρα, ηττήθηκαν (1-0) από την Αναγέννηση Επανομής και θα επιδιώξουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο σε δύο εκτός έδρας ματς και θέλουν να… τριτώσει το καλό και να συνεχιστεί η πορεία – έκπληξη.

Την Κυριακή (20/11) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Βέροια – ΑΕΛ (17:00 OTE TV), Πλατανιάς Χανίων – Θρασύβουλος (15:00), ΑΕΛ Καλλονής – Αγροτικός Αστέρας (14:30) και Διαγόρας – Φωκικός (15:00).



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved