Δημητρίου: «Άμεση επάνοδος»

Δημητρίου: «Άμεση επάνοδος»

Ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου μίλησε για τον στόχο των «λιονταριών» στο νέο πρωτάθλημα και για το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν…

 

Ο Παύλος Δημητρίου έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «serresgoal» και περιέγραψε τα συναισθήματά του για τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχει πλέον στην ομάδα των Σερρών, λέγοντας: «Οπωσδήποτε πλέον οι ευθύνες μου είναι πολύ μεγαλύτερες. Όχι ότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν, όμως από την στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα το όνομά μου, σημαίνει ότι υπεύθυνος για την ομάδα είμαι εγώ.Εάν με ρωτούσατε μέχρι χθες, θα σας απαντούσα πως δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω εγώ, ή εάν θα έρθει νέος τεχνικός, αλλά μετά την συνέντευξη τύπου του κ. Πέτρου Θεοδωρίδη, οριστικοποιήθηκε και δόθηκαν οι ευθύνες του προπονητή σε εμένα».

Σε ότι έχει να κάνει με την φιλοσοφία του φετινού Πανσερραϊκού δήλωσε: «Η φιλοσοφία της ομάδας είναι πρωτάθλημα με ωραίο ποδόσφαιρο. Φυσικά, ο πρώτος στόχος είναι η άμεση επάνοδος της ομάδας στην Super League, αλλά θέλουμε αυτό να γίνει με ελκυστικό τρόπο. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο που να ικανοποιεί τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει, ασχέτως αποτελέσματος. Αν και φυσικά όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ωστόσο, για εμάς αυτοσκοπός είναι το όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, μέσα από το οποίο άλλωστε αυξάνεις τις πιθανότητες να φτάσεις και στο αποτέλεσμα. Εάν παίζεις καλά και οργανωμένα είσαι πιο κοντά στο αποτέλεσμα, ενάντια σε κάθε αντίπαλο».

Σχετικά με το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η ομάδα και θα πρέπει ο ίδιος να επιλύσει είπε: «Η διαχείριση του υλικού είναι ένα από τα πιο περίπλοκα θέματα στην φετινή ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ 30 παικτών. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, μέχρι τον Γενάρη, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ποιοι αληθινά μπορούν να προσφέρουν, αφού θα έχουμε την αγωνιστική εικόνα του καθενός και στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο θα μειωθεί το ρόστερ. Πρέπει να δουλέψουμε με λιγότερους παίκτες για να είναι καλύτερα κατανεμημένες οι ευθύνες του καθενός μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε να κάνουμε αρκετούς αγώνες κυπέλλου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά που δεν θα παίζουν στο πρωτάθλημα, να μας δείξουν τις αληθινές δυνατότητές τους και να κριθούν μέσα από σοβαρές παραστάσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους παίκτες, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Πανσερραϊκού: «Εγώ είμαι ο Παύλος. Γνωρίζω την ομάδα και τις ιδιαιτερότητές της πάρα πολύ καλά. Προσπαθώ σιγά-σιγά να διορθώσουμε κάποια πράγματα που έχω εντοπίσει από την θητεία μου, ενώ συζητάμε πολύ με τους παίκτες. Τους εξηγώ συνεχώς τι θέλω από αυτούς και με ποιον δρόμο θα προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και ελπίζω αυτό να βγει και εντός αγωνιστικού χώρου. Πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι σίγουροι πως από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη, ώστε να διανύσει ο Πανσερραϊκός μία καλή χρονιά και να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved