Ζητάει έκτακτη Γενική Συνέλευση η Καλλιθέα

Ζητάει έκτακτη Γενική Συνέλευση η Καλλιθέα

Τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για να συζητηθούν οικονομικά ζητήματα που αφορούν την Ένωση Football League – Football League 2 ζήτησε η ΠΑΕ Καλλιθέα. «Ποντικοί» στα αποδυτήρια του «Γρηγόρης Λαμπράκης», έκλεψαν πράγματα των ποδοσφαιριστών.

Συνυπολογίζοντας και την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα η Καλλιθέα απέστειλε στην Ένωση Football League και Football League 2 με την οποία ζητάει την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για να συζητηθούν θέματα οικονομικής φύσεως.

Η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε

1. Η οικονομική κρίση που καθημερινά οξύνεται και επεκτείνεται με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα (μείωση μέχρι μηδενισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλεπάλληλες μειώσεις των μισθών και συντάξεων, ανεργία, κ.λπ.) έχει καταλυτικά μεταβάλει τους όρους λειτουργίας των ΠΑΕ.

Εάν στη γενικότερη τραγική οικονομική συγκυρία προστεθεί ότι επί σειρά μηνών δεν έχει καταβληθεί από την Ένωσή μας προς τις ΠΑΕ οποιοδήποτε χρηματικό ποσό γεγονός που αναμένεται -δυστυχώς- να συνεχισθεί στο άμεσο μέλλον, η κατάληξη είναι αυτονόητη.

Οι ΠΑΕ είτε θα παύσουν να εκπληρώνουν και αυτές ακόμη τις στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις τους είτε θ’ αναγκασθούν να καταφύγουν στις γνωστές σε όλους απαράδεκτες ενέργειες και μεθοδεύσεις που κατέστρεψαν ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και οδήγησαν παράγοντες ή στη φυλακή ή -στην καλύτερη περίπτωση- στις εισαγγελικές αρχές.

2. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους και φυσικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν η πραγματική πρόθεσή μας είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου, πρέπει όλοι να κινηθούμε άμεσα και συντονισμένα. Πρέπει να φροντίσουμε να ληφθούν τ’ αναγκαία μέτρα προκειμένου και να περιορισθούν οι οφειλές των ΠΑΕ και να παρασχεθεί χρόνος προς εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Εάν αδιαφορήσουμε και αυτή τη φορά, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία για τις εξελίξεις.

3. Ως ύστατη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος επιβίωσης των ΠΑΕ, υποβάλω το αίτημα άμεσης σύγκλησης Έκτακτης Συνέλευσης των μελών της Ένωσής μας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

Προτάσεις αντιμετώπισης του οικονομικού προβλήματος των ΠΑΕ Β΄ - Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Κλοπή στα αποδυτήρια

Στα αγωνιστικά, η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε χθες (16/11) τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας είχε να κάνει με την διάρρηξη στα αποδυτήρια του «Γρηγόρης Λαμπράκης» από τα οποία χάθηκαν πολύτιμα αντικείμενα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Γούτης είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιστρέφουν στη διάθεσή του, ωστόσο πλέον θα αρχίσει να κάνει πιο προσεκτική διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του καθώς έρχεται αγωνιστικός… γολγοθάς για την ομάδα του. Σε δέκα μέρες η αθηναϊκή ομάδα καλείται να δώσει 3 εκτός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης από το Σάββατο (19/11) και την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Στις 23/11 η Καλλιθέα θα παίξει εκτός έδρα για το Κύπελλο με τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ στις 27/11 θα πάει στην Πάτρα για ματς με την Παναχαϊκή.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved