«Εγώ είμαι πανέτοιμος 100%»

«Εγώ είμαι πανέτοιμος 100%»

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την επιστροφή του στην δράση στο φιλικό του ΟΦΗ με την Χερσόνησο.

Ο Καρδιτσιώτης μέσος επέστρεψε μετά από έξι μήνες στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και έδωσε δυναμικό παρών στο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόβα στον "Athletic Radio 104,2":

Για την επιστροφή του στην δράση: «Ήταν το πρώτο μου 90λεπτο από τότε που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. Δόξα το Θεό τα πήγα πολύ καλά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μου και την απόδοση μου. Άλλο είναι να προπονείσαι χωρίς προβλήματα και άλλο να παίζεις σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο σύντομα μπορώ και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα».

Για τα συναισθήματα του: «Είναι ευχής έργον για εμένα που επέστρεψα έπειτα από έξι μήνες και έχω παίξει ήδη ένα 90λεπτο. Και το λέω αυτό γιατί μετά από έναν τραυματισμό επιστρέφεις στην δράση από έξι έως εννέα μήνες. Με βοήθησε πολύ η ομάδα και όλοι ήταν δίπλα μου. Ίσα – ίσα όλοι ήταν κοντά μου, ενδιαφέρονταν και με έπαιρναν τηλέφωνο για να δουν πως πήγαινα. Όταν δεν πατάς γήπεδο για πολύ καιρό, έχεις κάποιες αμφιβολίες για το πόσο μπορείς να βοηθήσεις. Όμως όταν έχεις καλή ψυχολογία τότε μπορείς να τα αλλάξεις υπέρ σου τα δεδομένα. Και πιστέψτε με ότι εγώ νιώθω πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας και προετοιμαζόμουν καιρό για να επιστρέψω».

Για την ετοιμότητα του: «Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έστω και λίγο σε αυτό το παιχνίδι. Είναι στην κρίση του προπονητή να με χρησιμοποιήσει. Εγώ είμαι πανέτοιμος 100% και είμαι στην διάθεση του».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα ξεκίνησε με δύο διαφορετικούς προπονητές. Στην αρχή έδειξε μια σταθερότητα όμως στην συνέχεια παρουσίασε μια «κοιλιά» που πιστεύω ότι ήταν αρκετά μεγάλη. Πιστεύω ότι αυτό συνέβη επειδή χάσαμε πολλούς παίκτες και αυτό το γεγονός είχε συνέπειες πάνω στην ομάδα».

Για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα: «Μόνο στα χαρτιά είναι ντέρμπι με τον Διαγόρα. Ο προπονητής έχει πολλές επιλογές και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητες της. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό όμως δεν πρέπει να μας επηρεάσει το ότι τελείωσε το πρωτάθλημα στο ματς με τον Διαγόρα. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως απέναντι στον Ιωνικό με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο: «Όλοι οι παίκτες που ήρθαν έχουν αποδείξει την αξία τους και πιστεύω ότι ήταν οι καλύτερες επιλογές για την ομάδα μας. Εκτός από τον Λεωνίδα Καμπάνταη που έμεινε εκτός δράσης για μικρό χρονικό διάστημα, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».
Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Αυτό που μου άρεσε ήταν η γρήγορη αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πήραμε τη νίκη και καταφέραμε να την συνδυάσουμε με καλό ποδόσφαιρο».

Για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν τα Γιάννενα και ο Παναιτωλικός. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε τον ΟΦΗ και πως θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Αν έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας και εκτός έδρας είμαστε σοβαροί και κάνουμε τρεις νίκες τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η απευθείας άνοδο».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved