Θεοδωρίδης: «Υποβάθμισαν τη Super League»

Θεοδωρίδης: «Υποβάθμισαν τη Super League»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης και τοποθετήθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην καλοκαιρινή περιπέτεια και στην απόφαση της Super League να προβιβαστούν η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός. Μεταξύ άλλων είπε: «Τιμώρησαν τις δυο ομάδες που δεν ήταν μπλεγμένες. Μας έχει μείνει ένα μεγάλο «γιατί». Με τον τρόπο τους αυτόν έδειξαν ότι θέλουν ομάδες υποδεέστερες στη Super League.

Για μένα με την απόφασή τους έβαλαν ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει ποιος φταίει για όλα αυτά. Φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι έφταιξε ο αέρας που στο πρώτο μέρος χάναμε 2-0 και στο δεύτερο νικήσαμε 4-2.

Καταλαβαίνετε πόσο σχεδιασμένα ήταν όλα. Ο Πανσερραϊκός δεν έπεσε αγωνιστικά. Ήρθαν πολύ λίγα στο φως της δημοσιότητας. Μπορεί να κατάφεραν ό,τι κατάφεραν, αλλά ένα δεν κατάφεραν: Να μας λερώσουν και να μας λασπώσουν. Και γι' αυτό ο κόσμος να είναι υπερήφανος».

Μίλησε ακόμα για τη μονιμοποίηση του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο: «Δώσαμε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο δικό μας που αξίζει όσο κανένας άλλος να είναι προπονητής του Πανσερραϊκού. Τόσο καιρό δεν τοποθετήθηκα για το θέμα του προπονητή. Ήθελα να το κάνω εδώ, μπροστά σας, στις Σέρρες. Προπονητής είναι και θα παραμείνει ο Παύλος Δημητρίου. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε όλοι μας. Μακάρι όταν είχε φύγει ο Κοκότοβιτς να είχε μείνει πρώτος προπονητής ο Παύλος Δημητρίου. Αν είχε μείνει τότε η ομάδα θα είχε σωθεί».

Ζήτησε, επίσης, τη συμπαράσταση των οπαδών, λέγοντας: «Αν είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να υπάρχουν λέιζερ, να ανάβουμε πυρσούς, να αναρτούμε πανό, αυτά θα έχουν κόστος. Με νύχια και με δόντια κρατάμε την ομάδα. Αν δεν αναγνωρίζουν αυτό που κάνοπυμε θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, εμείς κάνουμε τη θυσία. Δεν μπορεί ο κόσμος να έρχεται και νε πετάει το μπουκάλι στον διαιτητή. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε, να απειλούμε. Δεν κερδίζουμε τίποτα. Να σεβαστούμε την ομάδα, να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και να περιφρουρήσουμε τον αγωνιστικό χώρο».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Γιόσου Ουρίμπε: «Παρόλο που είχε καλό βιογραφικό, το χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Έπρεπε να κάνουμε μια αλλαγή. Παρότι δεν το συνηθίζει ο Πανσεραϊκός, όταν είναι απαραίτητο το κάνουμε».

Για το θέμα του γηπέδου, είπε: «Ο Δήμος πρέπει να μας προστατέψει. Παίξαμε την Κυριακή σε ένα γήπεδο, το οποίο το κατήγγειλα στην ΕΠΑΕ. Τους είπα ότι ήταν ένα γήπεδο χωράφι. Έτσι δηλαδή θέλουν να είναι και το δικό μας; Έτσι θα κάνουμε πρωταθλητισμό; Εμάς είναι το εργαλείο μας. Το όπλο μας. Δεν είναι αντιμετώπιση αυτή για την ομάδα και τον κόσμο. Ίσως βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι μπορεί να αλλάξει και έδρα ο Πανσερραίκός. Μακάρι να υπάρξει πρόβλημα αλλά το πρόβλημα το βλέπω. Αυτός ο χλοοτάπητας δεν θα αντέξει ούτε δύο μήνες. Εγώ είμαι ο κακός σε αυτή την ιστορία που θέλω να προστατέψω τα συμφέροντα του Πανσερραϊκού; Δεν νοείται να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους και να μην μπορούμε να κάνουμε μία προπόνηση στο γήπεδό μας».

Όσο για το ενδεχόμενο αποχώρησής του, ο Θεοδωρίδης τόνισε: «Όταν θα βρείτε εσείς κάποιον που να μπορεί να αναλάβει τις λειτουργίες της ΠΑΕ και να μπορεί να αντεπεξέλθει, κανένα πρόβλημα. Συγγνώμη που θα το πω, αλλά οι μαλάκ.. τέλειωσαν. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Και εγώ έτσι βλέπω τον εαυτό μου. Ότι είμαι ο τελευταίος. Αν βρεθεί ο κατάλληλος, κανένα πρόβλημα. Ευχή μου θα ήταν να βρεθεί. Αλλά επειδή ξέρω ποιοι τριγυρνάνε γύρω από το ποδόσφαιρο... Δεν θέλω να πάρω κάποιος την ομάδα και να την καταστρέψει. Αν ήθελα τέτοιες λύσεις θα έβρισκα πολλές. αν ήθελα στοιχηματζήδες, μπουκμέικερς, ενδιαφερόμενοι θα ήταν πολλοί. Ας έρθουν επιχειρηματίες. Μακάρι να ερχόταν κι εδώ κανένας Σεΐχης, κανένας Άραβας να πάει η ομάδα πιο μπροστά. ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved