Εισαγγελέας και μηνύσεις στην Παναχαίκή

Εισαγγελέας και μηνύσεις στην Παναχαίκή

Η πρόθεση της ΠΑΕ Παναχαϊκή να ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ήταν γνωστή από την Τρίτη (15/11), ωστόσο η πατρινή ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει και για μήνυση εις βάρος τηλεοπτικού σταθμού.

Αποφασισμένη να δώσει τέρμα στα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς στο ματς με τον Πανθρακικό είναι η διοίκηση της Παναχαϊκής. Στο Onsports διαβάσατε την Τρίτη (15/11) για το αίτημα των Πατρινών να υπάρχει εισαγγελέας σε όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας. Ωστόσο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος την Τετάρτη (16/11) έγινε γνωστό ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Φυντάνης θα καταθέσει μήνυση εις βάρος τηλεοπτικού σταθμού και δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας τόσο για τον τρόπο που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα όσο και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οργανωμένη αλητεία απαιτώντας δια βοής την έξοδο των κακοποιών και τοξικομανών που κρύβονται πίσω από κουκούλες, από το γήπεδο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα και η σωστή αγωγή παππούδων, γονέων και παιδιών από αυτά τα 30 κακοποιά στοιχεία και ότι θα κάνει τα πάντα σε συνεργασία με τις νόμιμες αρχές μα μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγκεντρώνει μαρτυρίες παππούδων, γονέων και παιδιών που έπεσαν θύματα των αλητών και τοξικομανών που άνευ λόγου τους επιτέθηκαν, ώστε να τις χρησιμοποιήσει στις ενέργειες που θα κάνει ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών Πατρών και ενώπιον της Αστυνομικής διεύθυνσης Πατρών ώστε οι δράστες να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και να μην τους επιτραπεί η είσοδος ξανά στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα φροντίσει ώστε στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την Καλλιθέα ο χώρος όπου συνήθως συγκεντρώνονται αυτά τα κακοποιά στοιχεία και οι τοξικομανείς που επιτέθηκαν στις οικογένειες των οπαδών να βιντεοσκοπείται συνεχώς αλλά και να αστυνομεύετε συνεχώς, τόσο από ιδιωτικούς αστυνομικούς όσο και από εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών σε όλους τους αγώνες να παρίστανται Εισαγγελέας υπηρεσίας ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής παρακολούθηση των αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους αλλά και να συλλαμβάνονται αμέσως οι δράστες και οι υποκινητές και να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ενημερώσει τον Εισαγγελέα Εφετών για τη σχέση δυο νεαρών γυναικών δημοσιογράφων των μέσων μαζικής ενημέρωσης των Πατρών με τα ηγετικά στελέχη των κακοποιών και τοξικομανών μεταξύ των οποίων και κάποιος… Λέκκας ώστε να διαπιστωθεί αν οι υβριστικές καταχωρήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο συνιστούν την διάπραξη του ιδιωνύμου ποινικού αδικήματος της προκλήσεως επεισοδίων στα γήπεδα ώστε εφόσον διαπιστωθούν αδικήματα να οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης.

2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης θα μηνύσουν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον Κυριάκο Θωμαΐδη παρουσιαστή της εκπομπής "ΔΙΚΗ" και τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού PATRA TV για την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση, αφού τον πανηγυρισμό του Ηλία Φυντανη προς τους συνεχώς επευφημούντες αυτόν οπαδούς της Παναχαϊκής που βρισκόντουσαν πίσω από τον πάγκο των αναπληρωματικών της ομάδας το παρουσίασαν ως δήθεν εξυβριστική ενέργεια εις βάρος των οπαδών προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ δεν ήρθαν στο γήπεδο ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα το τι πράγματι έκανε ο Ηλίας Φυντανης την στιγμή του πανηγυρισμού του.

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved