Μέλος της Καλλονής ανακοίνωσε ο Αιολικός

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 15.10

Αντέδρασε η ΠΑΕ Καλλονή στην είδηση της εισόδου στα διοικητικά του Αιολικού, του Σαράντου Τσακιρέλλη.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Αιολικού περί εισόδου στα διοικητικά του Σαράντου Τσακιρέλλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής αντέδρασε, αφού ο συγκεκριμένος αποτελεί μέλος της ομάδας της Λέσβου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

«Με έκπληξη υποδεχθήκαμε όλοι εμείς, στην οικογένεια της ΑΕΛΚ, την είδηση της εισόδου στα διοικητικά του Αιολικού, του κ.Σαράντου Τσακιρέλλη, μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ -μέχρι και τη στιγμή που συντάσσεται η παρούσα ανακοίνωση.

Φυσικά, η έκπληξη μας δεν εντοπίζεται στην επιλογή του αλλά στο γεγονός πως παραμένει ακόμη μέλος του ΔΣ της ομάδας μας καθώς δεν έχει παραιτηθεί!

Είναι καλό τα όποια υπαρξιακά προβλήματα φέρει ο καθένας να μη γίνονται ανάχωμα ώστε να μην πράττονται τα δέοντα καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο κόσμος μας θεωρεί τουλάχιστον διπλοθεσίτες εν συνειδήσει.

Λυπούμεθα που η παραφιλολογία για τα περίφημα τρία «δημητράκια» επαληθεύεται. Τα δύο φανερώθηκαν, μένει ακόμα ένας.

Με αφορμή αυτό το ατόπημα  του κ. Σαράντου Τσακιρέλλη, μας δίνεται η ευκαιρία να του ευχηθούμε να φανεί πιο συνεπής στο μέλλον στις οικονομικές του υποσχέσεις κάτι που δεν έπραξε με εμάς. Άλλος ένας που η τοπική ποδοσφαιρική ιστορία τον συμπεριλαμβάνει στους παράγοντες-γυρολόγους που ψάχνουν για «οχήματα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Κατηγορία: Football League
Tags: