Μενδρινός: «Μια γροθιά για την άνοδο»

Μενδρινός: «Μια γροθιά για την άνοδο»

Για την πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στην Football League και για τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Κώστας Μενδρινός σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Το πάθος και η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτει η Παναχαϊκή είναι σύμφωνα με τον Κώστα Μενδρινό τα στοιχεία που θα φέρουν την επιτυχία στην ομάδα της Πάτρας. Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο μέσος της Παναχαϊκής:

«Περιμέναμε τη νίκη πως και πως και πιστεύω να έρθουν πολλά καλά αποτελέσματα για να πανηγυρίσουμε αυτό που θέλουμε. Θέλαμε την πρώτη νίκη καθώς έχουμε και το -5 που μας ‘’βαραίνει’’. Θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά και να μπούμε στον χορό των πρώτων θέσεων.

Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει στόχους και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να ανέβει κατηγορία. Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός. Δεν θα πω κάτι πάνω σε αυτό. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αν θα δείξουμε πάθος και αυτοπεποίθηση, έχουμε το υλικό και την ποιότητα να κάνουμε πολλά πράγματα».

Όσον αφορά την επιλογή του να αγωνιστεί σε ομάδα της Football League, υποστήριξε:

«Ήταν μια δελεαστική πρόταση αυτή που μου έκανε ο Κούγιας. Η πόλη, η ιστορία της ομάδας έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Θέλω να εκπληρώσω αυτόν τον στόχο που έχω θέση στην καριέρα μου».

Για το ξέσπασμα του Ηλία Φυντάνη στο δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής και για τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο τεχνικός των Πατρινών από μερίδα οπαδών, τόνισε:

«Μέσα στο γήπεδο δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γινόταν στην εξέδρα. Το ξέσπασμα του προπονητή δεν ήταν ανταπόδοση για τις αποδοκιμασίες που είχε ακούσει. Αντιπροσώπευε το άγχος και το πάθος όλης της ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/11) μεταξύ των «αιωνίων», είπε:

«Είναι ένα ντέρμπι αμφίρροπο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά λόγω Καραϊσκάκη θεωρώ ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός».

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved