Καλαϊτζίδης: «Ντέρμπι με την ΑΕΛ»

Καλαϊτζίδης: «Ντέρμπι με την ΑΕΛ»

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και στην έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Για τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την πορεία της Βέροιας και το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Σούπερ Σπορ FM 90,1 Λάρισας. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δηλώσει ότι οι «βυσσινί» έπρεπε να αγωνίζονται στη Super League.

Aναλυτικά τόνισε:

Για τη μεγάλη καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος: «Καταρχήν όλοι περιμέναμε καλύτερες αποφάσεις και μεγαλύτερες τιμωρίες μετά από όλα αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει ο τόπος κάτι όμως που δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αυτή η μεγάλη διακοπή δεν είναι καλή για καμία ομάδα.

Οι προπονητές θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να αγωνίζεται. Να δίνουν επίσημους αγώνες. Από την άλλη όμως είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και να μην έχουμε τη δικαιολογία ότι ακόμα αρχή της χρονιάς. Τόσο καιρό δηλαδή τι έκανες; Είναι αδικαιολόγητο μια ομάδα να μην είναι έτοιμη αγωνιστικά για το φετινό πρωτάθλημα».

Για την πορεία της Βέροιας και τον κόσμο της: «Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο ποδόσφαιρο διεκδικούμε ένα καλό χώρο εργασίας. Υπάρχει ένα πλάνο στη Βέροια που προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και αυτό είναι ουσιαστικά που δίνει αποτελέσματα. Σε όλο τον κόσμο της Βέροια αλλά και εκτός της πόλης έχει δημιουργηθεί το κλίμα ότι η ομάδα αξίζει το απόλυτο των νικών και έτσι είναι. Οι φίλαθλοί μας είχαν πάρει μια γεύση από τα φιλικά προετοιμασίας. Από εκεί υπάρχει η πεποίθηση ότι η Βέροια μπορεί φέτος να διεκδικήσει την άνοδο στη Superleague. Ο κόσμος της Ημαθίας έχει απαιτήσεις λόγω του ένδοξου παρελθόντος».

Για την ΑΕΛ, την αναμέτρηση της Κυριακής και το φετινό πρωτάθλημα: «Θα το δούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, όμως δεν μπορούμε να μην πούμε ότι η ΑΕΛ είναι ομάδα που θα έπρεπε να παίζει στη Superleague. To παιχνίδι έχει πάρει τη μορφή ντέρμπι λόγω και της δικιάς μας παρουσίας μέχρι τώρα.

Η ΑΕΛ, η Βέροια και άλλες 3-4 ομάδες έχουν όλα τα φόντα να διεκδικήσουν μια θέση στη Superleague. Είναι οι ομάδες που έχουν και κόσμο στο πλευρό τους, όπως, Πανθρακικός, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός.

Ο κόσμος πάντα δίνει ένα πλεονέκτημα αλλά πρέπει να υπάρχει και σταθερή διοίκηση και νομίζω ότι οι παραπάνω ομάδες  πληρούν τις προϋποθέσεις. Σίγουρα υπάρχουν και οι εκπλήξεις που θα φανούν αργότερα στο πρωτάθλημα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved