«Μοιρασιά» και ένταση στο «Ελ Πάσο»

«Μοιρασιά» και ένταση στο «Ελ Πάσο»

Λύτρωση στο 94’ για την Καλλιθέα, καθώς με τέρμα του Αρβανίτη, οι «κυανόλευκοι» πήραν την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί που κρατούσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό το πολύτιμο 1-0 με τέρμα του Ναζλίδη από το 60’ έφυγαν με την ισοπαλία από το «Ελ Πάσο», ένα αποτέλεσμα που τους αφήνει με πικρή... γεύση.

Έτσι, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να κάνει το «3Χ3» και να... πιάσει στην κορυφή τη Βέροια, καθώς έχουν 7 βαθμούς, δύο λιγότερους από την «Βασίλισσα του Βορρά», μένοντας στην 2η θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους και έφτασαν τους 5 πόντους και έπεσαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο δυνατός αέρας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στο «Ελ Πάσο». Μάλιστα, στο 85’ σήκωσε στον... αέρα τον πάγκο του Πλατανιά και προκάλεσε μικρή διακοπή στην αναμέτρηση.

Η... σκακιέρα των προπονητών

Σύστημα με δύο επιθετικούς επέλεξε ο Βαγγέλης Γούτης στην Καλλιθέα, θέλοντας να μεταφέρει πίεση στην εστία του Πλατανιά. Έτσι, στο 4-4-2, ο Τακίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Αρκούδα στο δεξί άκρο και τον Αρβανίτη στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σταύρου και Κουτρουμπής. Πιο μπροστά τους στον άξονα ήταν οι Πρίπου και Καλτσάς, με τον Πλατέλλα να κινείται από τα δεξιά, τον Ματσούκα από τα αριστερά, με τους Ντακόλ και Κατσίκη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Τίμος Καβακάς έριξε το βάρος στην μεσαία γραμμή, παρουσιάζοντας τον Πλατανιά με σύστημα 4-2-3-1. Στον «άσο» ήταν ο Λαζαρίδης. Ο Παληγεώργος κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουρτεσιώτης το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Ραπτάκης και Τζανής. Στην μεσαία γραμμή, οι Πότσι και Γκονζάλες ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Μαραγκουδάκη να κινείται από τα δεξιά, τον Δράμι από τα αριστερά και στον άξονα ήταν ο Μιρτσέτα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ναζλίδη.

«Μοιρασμένο» το πρώτο μέρος

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα έδινε άλλο... αέρα στους γηπεδούχους, αλλά στο 4’ το σουτ του Ντακόλ κατέληξε στην αγκαλιά του Λαζαρίδη, ενώ στο 22’ στη σέντρα-σουτ του Αρκούδα, ο πορτιέρο του Πλατανιά απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν την αναμέτρηση και απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 34’ με το σουτ του Δράμι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ναζλίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Τακίδης ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στα τελευταία λεπτά, τα πολλά λάθη στο κέντρο δεν έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες των δύο ομάδων να παρουσιάσουν κάτι καλό, παρά το γεγονός πως η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Τον... εκτέλεσε!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν πιο ορεξάτοι, ωστόσο ο Πλατανιάς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με... δράστη τον Ναζλίδη. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» πήρε τη μπάλα από τον Μαραγκουδάκη και με εξαιρετικό γυριστό δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας του Τακίδη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Στην συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» θέλησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 65’ το απ’ ευθείας φάουλ του Ντακόλ, πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ στο 82’ με τον Κουτρουμπή, αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε σωτήρια ο Λαζαρίδης στην γραμμή της εστίας.

Λύτρωση στο 94!

Ωστόσο, το «συγκρότημα» του Βαγγέλη Γούτη δεν είχε... πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 94’ έπειτα από κόρνερ του Βιδάλη και σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Αρβανίτης με σουτ από την περιοχή, «έγραψε» το τελικό 1-1.

Ένταση στο τέλος!

Το γκολ της Καλλιθέας στο τελευταίο λεπτό, έφερε την ένταση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι δύο παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαιτήτης ήταν ο Χατζής (Σ.Δ. Δυτικής Αττικής) και «κιτρίνισε» τους Πότσι, Γκονζάλες, Κουτρουμπή, Αρβανίτη.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Κατσίκης, Πρίπου (67’ Ρουσάκης), Ντακόλ, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Καλτσάς (77’ Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Σταύρου, Πλατέλλας, Ματσούκας (74’ Βιδάλης).

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες (93’ Μανουσάκης), Δράμι (74’ Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (91’ Δρακάκης).

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved