«Ο Διαγόρας έχει… 10 μέρες ζωή»

«Ο Διαγόρας έχει… 10 μέρες ζωή»

Ο πρόεδρος του Διαγόρα, Μιχάλης Σταθόπουλος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι».

Σε ραδιόφωνο της Ρόδου μίλησε την Τετάρτη (09/11) ο Μιχάλης Σταθόπουλος και προσπάθησε να εξηγήσει ότι τα οικονομικά προβλήματα του Διαγόρα είναι ικανά να τον διαλύσουν εντός… 10ημέρου.

«Η κατάσταση στο Διαγόρα έχει δύο σκέλη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το πρώτο έχει να κάνει με την συμφωνία ανάληψης της διοίκησης της ομάδας από μένα και τους συνεργάτες μου που σχεδόν πραγματοποιήθηκε, αλλά το οικονομικό πάντα ήταν "γάγγραινα" που εν μέρη καταφέραμε να ξεπεράσουμε , φτάνοντας στη δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη που αντί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα- όπως υποσχέθηκε- ,μου δίνει την εξουσιοδότηση να διαχειριστώ τις μετοχές του χωρίς να ορίζει το πλαίσιο παράδοσης τους, κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε επενδυτής ενδιαφέρεται.

Εγώ μετά από όλα αυτά κάλεσα όλους τους επιφανείς φίλους του Διαγόρα που είχαν βοηθήσει την ομάδα ή επενδύσει σε αυτήν παλαιότερα, να κάνουμε μια συζήτηση μήπως και μπορέσουμε να βρούμε μια λύση, όμως προς απογοήτευση μου είδα να μην ενδιαφέρεται κανείς και όλοι να φοβούνται. Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια τεράστια οικονομικά προβλήματα, το μέλλον της ομάδας αυτόματα φαντάζει δυσοίωνο.

Η δική μου αποστολή όσον αφορά τα παλιά χρέη ήταν να έρθω σε διαπραγματεύσεις με τους παίχτες ή τους δικηγόρους των παιχτών που έκαναν προσφυγή και γενικότερα να βρω μια "χρυσή τομή" σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ,και όσον αφορά τα καινούργια να ενδιαφερθώ για διαφημίσεις, πινακίδες κ.λ.π.

Φιλοσοφία μου ήταν να αξιοποιηθεί το ντόπιο υλικό που σίγουρα υπήρχε καθώς τα Δ/ νησα έχουν μια Ένωση με 70 ομάδες και αποκλείεται να μην διέθετε παίχτες που θα μπορούσαν να επανδρώσουν τον Διαγόρα. Στα πλαίσια αυτού καταφέραμε και πήραμε έναν αξιόλογο προπονητή που θα μπορούσε να δουλέψει τα παιδιά αυτά και να τα αξιοποιήσει. Είναι όμως πολύ λυπηρό να πηγαίνουμε στο γήπεδο την Κυριακή και να βλέπουμε μόνο 160 θεατές....Βέβαια μπορεί με όλα όσα ακούστηκαν τον περασμένο διάστημα ,δύσκολα να μπορέσεις να φέρεις ξανά τον κόσμο στα γήπεδα , όμως μόνο το γεγονός ότι ο Διαγόρα γύρισε σελίδα, άλλαξε νοοτροπία και στράφηκε στο ντόπιο υλικό πρέπει από μόνο του αποτελέσει κίνητρο που θα τους φέρει και πάλι στα γήπεδα».

Σχετικά με το πρόβλημα που υπήρξε με το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, απάντησε: «Όντως υπήρχε πρόβλημα που καταφέραμε και ξεπεράσαμε , όμως αυτό θα υπάρχει κάθε εβδομάδα...».

Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια, ο Σταθόπουλος δήλωσε: ««Η ζωή μας είναι μόλις 10 μέρες...Κάνω προσπάθεια μήπως και βρεθεί κάποιος επενδυτής...ψάχνω εναγωνίως ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς κ.λ.π. , όμως οι οικονομικές συγκυρίες κάνουν όλο και πιο δύσκολη την προσπάθεια αυτή».

Σε ερώτηση για το αν ο Χρυσοχοΐδης είναι ανένδοτος και αν έχει «εξαφανιστεί» από τη στιγμή που είχε πει ότι θα κάλυπτε ο ίδιος τα χρέη, απάντησε: ««Δεν σηκώνει καν τα τηλέφωνα ούτε και θέλει να μιλήσει με κανέναν από εμάς. Θεωρώ πως οφείλει μια καθαρή εξήγηση σε αυτούς που επιφόρτισε και όχι με μια ανακοίνωση τα τελειώνουμε όλα και σηκωνόμαστε και φεύγουμε...Την ομάδα δεν την πήρα μόνος μου, μου την έδωσαν».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved