Φυντάνης ξανά στην Παναχαϊκή

Φυντάνης ξανά στην Παναχαϊκή

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη στην Παναχαϊκή.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (09/11) ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι αντικαταστάτης του Μουράτ Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Ηλίας Φυντάνης.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ανέφερε: «Είμαι πωρωμένος με την Παναχαϊκή. Ετοιμαζόμαστε για 32 'πολέμους'. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή την ομάδα. Ούτε θέλω, ούτε σκοπεύω να πουλήσω τις μετοχές μου. Δεν είμαι βέβαια Κροίσος. Ρώτησα τους παίκτες γιατί θέλετε να φέρω τον Φυντάνη; Και μου απάντησαν: «για να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε».

Για τους οργανωμένους: «Δεν περισσεύει κανένας. Τους έχουμε όλους ανάγκη. Μην μπερδεύουμε τις πολιτικές πεποιθήσεις και το επάγγελμά μας με το ποδόσφαιρο. Να υπάρχει αλληλοσεβασμός απόψεων. Μπορεί να είπα κουβέντες που να ενόχλησαν. Ζητώ συγγνώμη. Είναι αντρικό περιβάλλον το ποδόσφαιρο και απαιτεί αντρικές κουβέντες. Βάζω Χ σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Δεν με ενδιαφέρει αν το παρεξηγήσει κάποιος. Αν έχω πειράξει κάποιον του ζητάω συγγνώμη. Δεν είμαι αδύναμος άνθρωπος. Αυτό που κάνουμε εδώ έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Η Παναχαϊκή θα δείξει πως αντιλαμβάνεται τα 120 χρόνια της. Η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν. Να βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι συζητώντας. Οι οργανωμένοι στο παρελθόν έχουν πέσει θύματα και πήγαν να διαλύσουν την Παναχαϊκή. Ζητώ ειλικρινή συζήτηση με τους οπαδούς και... οικογένεια. Να φέρουμε στο γήπεδο τα παιδιά, τους παππούδες. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό».

Για τους αντιπάλους της Παναχαϊκής: «Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος θα του δώσουμε συγχαρητήρια. Με τον ίδιο τίμιο τρόπο θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε όλους. Ο κάθε αντίπαλος που μας εμποδίζει να φτάσουμε στο στόχο που θέλουμε για εμάς είναι εχθρός. Το σημαντικό ότι γρήγορα κλείσαμε ένα σημαντικό κεφάλαιο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Δεν θα υπάρξει γενικός αρχηγός. Από εκεί και πέρα όπως είμαστε».

Για Σεροπιάν και Φυντάνη: «Ο Σεροπιάν ήταν εξαιρετικός προπονητής. Αλλιώς αντιλαμβάνεται την πολιτική ο Φυντάνης, αλλιώς ο Σεροπιάν. Ο Μουρίνιο έριξε μπουνιά στον βοηθό προπονητή της Μπαρτσελόνα. Ο Σερ Άλεξ δεν θα το έκανε ποτέ. Αν ο Φυντάνης μηδενίσει τα ελαττώματά του, που δεν είναι λίγα, θα είναι όλα μια χαρά. Και αναφέρομαι στις συνομιλίες του με ανθρώπους του παρασκηνίου. Πλέον είναι πιο έμπειρος και ξέρουμε πως να τον μεταχειριστούμε. Δεν έχει βρίσει ποτέ παίκτη της Παναχαϊκής ο Φυντάνης. Αν τολμούσε να βρίσει θα είχε να κάνει με εμένα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούγια:

«Τα δυόμιση αυτά χρόνια που βρίσκομαι στην Πάτρα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν έχω απολύσει προπονητή. Ακόμα και η αντικατάσταση του κ. Μαραντά έγινε ουσιαστικά με τη δική του επιλογή. Την ίδια τακτική είχα σκοπό να ακολουθήσω και φέτος διότι πιστεύω ότι ειδικά η διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τον προπονητή μιας ομάδας, δείχνει το πόσο σοβαρή είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Ήμουν και είμαι αντίθετος με τις λογικές ότι χάνει η ομάδα και την πληρώνει ο προπονητής. Γι’ αυτό και αμέσως μετά την απρόοπτη ήττα με τον Πλατανιά, είδατε ότι ενεργοποιήθηκα αμέσως, προκάλεσα μια συγκέντρωση με τους παίκτες που ουσιαστικά για να δώσω το μήνυμα προς τα έξω, απέδωσα κυρίως την ήττα, στην μη αντάξια της αξίας ποδοσφαιριστών συμπεριφορά. Υπήρχε βέβαια και η τραγική διαιτητική συμπεριφορά του Κατσικογιάννη, αλλά εγώ δεν ήμουν ευχαριστημένος από την εικόνα της Παναχαϊκής.

Ήταν ένα μήνυμα ότι η διοίκηση στηρίζει τον κ. Σεροπιάν, και προσπάθησα να κάνω το ίδιο και την παραμονή του αγώνος με τη Βέροια, που κακά τα ψέματα ήταν ένας αγώνας ντέρμπι, με μια ομάδα που μπαινοβγαίνει στα σαλόνια και εμείς ήμασταν το αουτσάιντερ.

Ήταν έκπληξη για μένα η παραίτηση του και μάλιστα χωρίς να μου έχει πει το παραμικρό, και τη στιγμή που έμπαινα στα αποδυτήρια για να συγχαρώ την ομάδα για την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες, με πληροφόρησαν ότι ο κ. Σεροπιάν πριν λίγα λεπτά είχε πει ότι παραιτείται.

Είναι αλήθεια ότι η αντίδρασή μου προς τον κ. Σεροπιάν ήταν οξυτάτη ως και προσβλητική, γιατί πραγματικά παρά τα όσα έχω συναντήσει στο ποδόσφαιρο, τόσα χρόνια παραμένω συναισθηματικός άνθρωπος και όταν στηρίζω κόσμο, αναμένω και από αυτούς μια αντίστοιχη συμπεριφορά. Όμως δε γνωρίζω ποιες ήταν οι ενδόμυχες σκέψεις του κ. Σεροπιάν, τι είχε συμφωνήσει και ουσιαστικά είχε προαποφασίσει.

Αμέσως μετά, προκάλεσα μια συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, όλων μαζί για να πληροφορηθώ αν είχε γίνει κάτι με τον κ. Σεροπιάν. Όλοι μου είπαν ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Βεβαίως και η τελική δήλωση του Σεροπιάν ότι δεν αφορά τη σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΕ, αλλά μίλησε για φιλότιμο, ότι δηλαδή ίσως δεν του άρεσε ότι είχε δύο ήττες. Έκλεισε το κεφάλαιο αυτό, δεν πρόκειται να επαναλάβω παλαιότερες συμπεριφορές μου, όπως τότε με τον Σπανό που για 6 φορές δεν έκανα δεκτή την παραίτησή του. Φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος και χάσαμε ένα εύκολο πρωτάθλημα.

Μίλησα με τον Μάκη Κατσαβάκη κατ’ επανάληψη, συμφωνήσαμε ακόμα και στο οικονομικό και ενώ ήμασταν έτοιμοι να συμφωνήσουμε, μου είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε ως το επόμενο σαββατοκύριακο, περιμένοντας μια πρόταση από την Κύπρο και μου ζήτησε συγνώμη.

Μίλησα με τον κ. Κώστα Βασιλακάκη, με το σκεπτικό ότι τα επόμενα 10 παιχνίδι που ακολουθούν, τα οκτώ από αυτά είναι με ομάδες Βορείου Ελλάδος και ήθελα έναν προπονητή να ξέρει πολύ καλά τις ομάδες αυτές, παρά το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές ήταν ομάδες Γ’ Εθνικής.

Είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε σε όλες τις λεπτομέρειες, έμενε ένα ραντεβού για να κλείσει η συμφωνία. Μίλησα, με τον κ. Νίκο Παντέλη, παρότι η θέση μου ήταν να μην μιλήσω με προπονητές που εμπλέκονταν στα στημένα. Ήθελα απλά να κάνουμε μια συζήτησα, τον εκτιμούσα πολύ, πριν προκύψει αυτό με τα στημένα, αλλά είναι γεγονός πως μιλήσαμε.

Έγινε μια συζήτηση επίσης με δυο ακόμα προπονητές που έχουν εργαστεί μόνο Σουπερ Λιγκ, αλλά δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν τα ονόματά τους.

Δεν τους ενοχλούσε πως η Παναχαϊκή είναι Β’ Εθνική, αλλά υπήρξε μια παρέμβαση, η οποία ήταν καταλυτική, στην απόφασή μου.

Η παρέμβαση έγινε από τους αρχηγούς της Παναχαϊκής, έγινε από τον Μενδρινό, Γ. Λαμπρόπουλο και τον Φούφουλα, οι οποίοι μου είπαν, πως εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων εκτός δυο ποδοσφαιριστών ήθελαν επιστροφή του Ηλία Φυντάνη.

Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με τους τρεις αρχηγούς, πρώτα - πρώτα γιατί η Παναχαϊκή δεν είναι μια αμιγώς επαγγελματική, δεν λειτουργήσαμε πέρσι σαν αμιγώς επαγγελματική ομάδα, υπάρχει ένα συναισθηματικό δέσιμο των ποδοσφαιριστών και του προπονητή τους.

Μου είπαν ότι τα αποδυτήρια, οι παλιότεροι ειδικά οι Φούφουλας και Λαμπρόπουλος, ποτέ δεν ήταν αποδυτήρια στην κυριολεξία μιας οικογενείας, όπως ήταν επί Φυντάνη.

Μου είπαν ότι ο μοναδικός προπονητής που τους ενεργοποίησε συναισθηματικά σε παιχνίδια εκτός έδρας ήταν ο κύριος Φυντάνης. Εγώ μέχρι το βράδυ στις 10, όπου και μίλησα με συναδέλφους σας, εγώ δεν είχα μιλήσει μαζί του.

Ένα λεπτό μετά την έκδοση της αποφάσεως μου έστειλε ο Φυντάνης, «πρόεδρε είμαι μαζί σου, μην φοβάσαι τίποτα στο τέλος θα δικαιωθούμε, η άνοδος ήταν η πιο καθαρή που υπάρχει στον κόσμο».

Η δεύτερη ενέργεια που εκτίμησα ήταν ότι μόνος του προσφέρθηκε να είναι αυτόκλητος μάρτυρας υπερασπίσεως στην δίκη που έγινε στην Επιτροπή Εφέσεων. Και υπήρξα μάρτυρας μιας εκβιαστικής συμπεριφοράς του Φυντάνη, από τον Σταθάκη, που έγινε και προς άλλους, αλλά ειδικά στον Φυντάνη, έγινε έμμεση απειλή της ζωής του.

Ο Σταθάκης, εκφράζοντας τον Τσακογιάννη και τους υπόλοιπους του είπε: «τι θες εδώ…; Εγώ πλέον νίπτω τας χείρας μου», ήδη θα καταθέσω στον κ. Κασίμη μήνυση… αλλά αυτή η συμπεριφορά του Φυντάνη με εντυπωσίασε.

Μετά την ανάμειξη του Φυντάνη στο θέμα των συνομιλιών χωρίς να τον ενημερώσω είχε κάνει μια σκληρή ανακοίνωση. Ο κ. Φυντάνης ήταν για μένα ιδανικός προπονητής, αν και οι ενστάσεις μου είναι για την προσωπική του σχέση με κάποιους ανθρώπους από το γνωστό κύκλωμα που κάθισε σαν βδέλλα πάνω στο ποδόσφαιρο.

Χθες το βράδυ συναντηθήκαμε στο σπίτι μου και αν και ήταν ασθενής, παρ’ όλα αυτά σηκώθηκε και μου είπε δεν χρειάζεται να μου κάνεις πρόταση, χωρίς καν να του πω για την άποψη των παικτών, μου είπε «πρόεδρε να ξέρεις αν μου πεις ότι μπορώ να εργαστώ στην Παναχαϊκή, δεν μπορώ να πω όχι ποτέ, θέλω να εργαστώ στην Παναχαϊκή.

Εγώ δεν έχω δουλέψει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου. Επαγγελματικά στην ομάδα του Αδελφού μου τον Αίαντα Σαλαμίνος για πολλά χρόνια, αλλά η Παναχαϊκή είναι άλλο μέγεθος, ένιωσα πραγματικά προπονητής. Το χρονικό διάστημα που εργάζομαι σε άλλη ομάδα έχω συνειδητοποιήσει αυτές τις διαφορές. Θέλω να είμαι ο προπονητής της Παναχαϊκής» και τότε του είπα την απαίτηση των παικτών.

Μου είπε ότι θα έρθει την Πέμπτη για προπόνηση… Και δική μου απόφαση είναι να είναι προπονητής της Παναχαϊκής και για μένα είναι ευτυχής εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα και ενόψει όλων αυτών που έχουν συμβεί τις δυο πρώτες αγωνιστικές η Παναχαϊκή, δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αν δεν λειτουργήσουμε σαν οικογένεια.

Αν δεν κάνουμε συναισθηματική υπέρβαση και αν δεν κάνουμε πάλι πολεμικό έργο… Θέλω να σας πω πως από την επόμενη αγωνιστική θα είμαι στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Αυτή την τραγική αντιμετώπιση των διαιτητών ούτε εγώ, ούτε η διοίκησή μας, ούτε ο κόσμος θα επιτρέψει να ξαναγίνει. Με ότι σημαίνει αυτό.

Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα… θα γίνει εμφανές, αλλά πρέπει αυτό που γίναμε πέρσι από τον Ιανουάριο και μετά, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση κόσμος, δημοσιογράφοι το τονίζω, έστω και αν ορισμένοι από εσάς έχετε δοκιμάσει κάποιες πίκρες… που αφορούν τον κ. Φυντάνη και εμένα.

Να ξέρετε τα πράγματα για μένα ήταν τελείως διαφορετικά και πιεστικά, Αυτή η πίεση είναι αυτό που πολλές φορές και μη γνωρίζοντας το περιβάλλον της Πάτρας, ήταν αυτό που με οδήγησε να έχω σκληρές αντιπαραθέσεις. Με οδήγησε να υπερβώ την αγωγή μου, τις αρχές μου, δεν χρειάζεται να ζητήσω μια ακόμη φορά συγνώμη από τον κ. Βεργανελάκη, ότι και αν έχω κάνει στην ζωή μου είναι ανεπίτρεπτο.

Και τις ίδιες υπερβάσεις με την πίεση που είχα και εγώ έκανε και ο κ. Φυντάνης, επιθέσεις στην κα Αντωνοπούλου, στον κ. Βεργανελάκη.

Θέλω από σήμερα και το κάνω σαν έκκληση, γιατί αλλιώς δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η Σουπερ λίγκα. Στόχος της Παναχαϊκής δεν είναι να καθαρίσει στην κατηγορία, αν και βρισκόμαστε -11… Είτε με απευθείας άνοδο, είτε με την 6αδα…Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνουμε υπέρβαση και κατάθεση ψυχής όλοι.

Δεν είπε κανείς οι δημοσιογράφοι να κάνουν ποδοσφαιρική κριτική αλλά είναι άλλο να κάνουν κριτική, με χτυπήματα, στο μαλακό υπογάστριο, που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Πραγματικά κάνω μια έκκληση ειδικά σε ενημερωτικές εκπομπές… αν διαπιστώσετε ξεκινώντας από εμένα, μετά τους ποδοσφαιριστές, κάνουν κάτι το οποίο δεν είναι ποδοσφαιρικό, ή αν κάνουν κάτι ποδοσφαιρικό το οποίο είναι κάτι που μπορείτε να αναδείξετε, να το κάνετε με τον σκληρότερο τρόπο, όμως, να ξέρετε ότι εδώ γίνεται κάτι πολύ καθαρό.

Δεν λέω για τους αγώνες που κάναμε 2,5 καιρό στην Πάτρα, αλλά και η ομάδα που έχουμε είναι καθαρά παιδιά και είναι παιδιά. Λάθη κάνουν όλοι.

Από την άλλη μεριά και ο προπονητής και εγώ το ποδόσφαιρο δεν τον έχουμε δει με τον τρόπο που το βλέπουν οι άλλοι. Το έχουμε δει καθαρά με τον χαρακτήρα που έχει το ποδόσφαιρο, σαν ψυχική ηρεμία σαν εκτόνωση.

Πολύ περισσότερο εγώ που έχω λύση τα προβλήματά μου….

Το βέβαιο είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές μας το τελευταίο τετράμηνο τραβάνε οικονομική δοκιμασία τεράστια. Έχω πει στα παιδιά έχω πει πως είμαι ενθουσιασμένος για τον τρόπο που αντέδρασαν σε αυτή την πεντάμηνη ταλαιπωρία μας.

Είμαι ενθουσιασμένος για τον τρόπο που αναδεικνύουν τα αιτήματά τους. Η πρωτοβουλία των αρχηγών να πουν ευθαρσώς ποιόν θέλουν προπονητή, που εγώ το επέτρεψα βεβαίως, είναι για μένα το μεγαλύτερο δείγμα υγείας.

Ρώτησα και τους άλλους ποδοσφαιριστές και το ευτύχημα ότι οι μισοί είναι σαν αυτούς που είχαμε… Είναι μουτζαχεντίν είναι… Ουρτάδο… Είναι πιο πολύ Πατρινός από τους άλλους.

Ακόμα και ο Μενδρινός που ίσως τον επηρέασε ο Λαμπρόπουλος, είπε να επιστρέψει ο Φυντάνης, εμένα μου έδειξε ότι είναι κομμάτι της ομάδας. Υπήρχαν και άλλοι οι οποίοι απέφυγαν να απαντήσουν.

Κατά σύμπτωση είναι αυτοί που για μένα θα πρέπει να φύγουν τα Χριστούγεννα. Είναι αυτοί που βλέπουν σαν ένα περαστικό κομμάτι την Παναχαϊκή.

Είναι βέβαιο πως από την Δευτέρα τα αποδυτήρια θα είναι διαφορετικά, όπως θα είναι διαφορετικός και ο πάγκος. Θα είναι γεμάτος φλόγα. Εγώ προσωπικά, θέλω να δώσω το μήνυμα ότι ξεκινάμε για 32 πολέμους!!

Μόνο έτσι θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς.

Με ευπρέπεια βεβαίως, τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, ήδη έχουμε την πρώτη κλήση σε απολογία για αύριο. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση ανθρώπων τύπου Κατσικογιάννη αλλά καθώς ξέρετε έτσι όπως διαμορφώθηκε… θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορές.

Αυτό το κομμάτι έκλεισε… Το δεύτερο κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό. Να κλείσω το ζήτημα των μετοχών, όλη αυτήν την παραφιλολογία με κάτι νούμερα εδώ στην Πάτρα, με κάτι Ιταλικές εταιρίες…

Το κλείνω γιατί με αυτή την ομάδα είμαι δεμένος πια είμαι οπαδός της. Αντικειμενικά δεν πρόκειται να βρεθεί άνθρωπος να αγοράσει, ποιος θα δώσει τα χρήματα που έχω χαλάσει εγώ για την Παναχαϊκή, μπορεί να αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Και το κλείνω γιατί με έχουν κερδίσει τα παιδιά. Δηλαδή, υπάρχουν παιδιά που έχουν ταυτίσει την παρουσία τους με εμένα.

Όταν είπα στα παιδιά ότι βαρέθηκα θέλω να φύγω, δέχθηκα 10 τηλεφωνήματα, από ποδοσφαιριστές οι οποίοι μου είπαν πρόεδρε μου είπαν «ήρθαμε εδώ για σένα», αυτόν τον όρο τον έχουν πλέον και τα συμβόλαιά τους.

Ότι αποχωρώ εγώ και βεβαίως αυτοί αν θέλουν… αλλά και εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Παναχαϊκή είναι κομμάτι της ζωής μου.

Με ότι σημαίνει αυτό και θα σας πω, έγινα περισσότερο οπαδός με αυτήν την πεντάμηνη ταλαιπωρία.

Κλείνει ολοσχερώς αυτό το θέμα, ούτε θέλω, ούτε έχω καμία ανάγκη να πουλήσω. Δεν είμαι Κροίσος, αλλά αυτό που γίνεται και θα γίνει από εδώ και πέρα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτό που έγινε από πέρσι το Γενάρη και πήραμε το πρωτάθλημα είναι ότι πιο ωραίο έχω ζήσει ποδοσφαιρικά και θέλω να το ξαναζήσω.

Θέλω να ξαναζήσω την επιστροφή από την Ρόδο… Ένα από τα επιχειρήματα του Φούφουλα ήταν να «ξανακάνουμε το αεροπλάνο… μπ…». Και αυτό κλείνει οριστικά.

Το τρίτο είναι κάτι επικίνδυνο που βγήκε τις τελευταίες ημέρες. Γράφτηκε ότι εγώ με Τσαρτώλια, Παπαθωμά, τον Πατραϊκό και τους Πετεινούς θα γίνουμε συνεταίροι. Θα κάνουμε εταιρία και θα φτιάξουμε… κιλοτάκια για σπουργίτια!!!!

Θα κάνουμε ένα αθλητικό κέντρο που θα είναι επιχείρηση. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι από αυτούς που έχουν σχολές ποδοσφαίρου και κερδίζουν χρήματα, ανησύχησαν μήπως γίνει κάτι.

Το βέβαιο είναι πως θα γίνει κάτι. Πρέπει να κάνουμε ένα αθλητικό κέντρο, όμως, δεν θα κάνω επιχείρηση όπως δεν έκανα στα Γιάννενα και μπορείτε να το δείτε… Ξέρω ότι θέλει δυο γήπεδα λόγω της ομάδας Νέων και ακαδημίες, είναι μονόδρομο για το ποδόσφαιρο.

Μέχρι τον Μάρτιο που πρέπει να καταθέσουμε την αδειοδότηση για την Σουπερ Λίγκα, και ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση ανόδου, πρέπει να υπάρχει αθλητικό κέντρο. Η πρόταση που υπάρχει προς τον Δήμο Πατρέων είναι εν ισχύει. Μακάρι να υπάρξει η διάθεση από τον Δήμο να μας δώσει τον χώρο του βοηθητικού, αλλά θα κάνω μια έκκληση αν θέλετε να γράφετε κάτι να επικοινωνείτε και μαζί μου.

Παλιά είχε γίνει μια τέτοια πρόταση... αλλά εδώ και δυο χρόνια από τον κ. Γιοβά..».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved