Στον αστερισμό των… απολυμένων της Football League

Στον αστερισμό των… απολυμένων της Football League

Μία ενδεκάδα αγώνων έχει διεξαχθεί στη Football League, αλλά ήδη τέσσερις ομάδες έχουν αλλάξει ή πρόκειται να αλλάξουν προπονητή.

Με δεδομένο ότι την περσινή σεζόν οι 16 από τις 18 ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας τερμάτισαν με διαφορετικό προπονητή από αυτόν που βρέθηκαν στην αφετηρία, οι αλλαγές στους πάγκους μόνο… είδηση δεν αποτελούν για τη Football League. Ωστόσο, το φετινό φαινόμενο δεν φαίνεται να έχει προηγούμενο, καθώς από την 1η ημέρα προετοιμασίας έως και σήμερα τέσσερις ΠΑΕ άλλαξαν προπονητή.

Μονιμοποιήθηκε ο υπηρεσιακός στις Σέρρες

Τον… χορό, λοιπόν, έσυρε ο Πανσερραϊκός με την απομάκρυνση του Γιόσου Ουρίμπε. Ο Ισπανός αφίχθηκε το καλοκαίρι στις Σέρρες, ξεκίνησε το «χτίσιμο» των «λιονταριών», όμως στις 10 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού από τη μία μεριά ήταν απογοητευμένη με την εικόνα στα φιλικά παιχνίδια και ο Ουρίμπε από την άλλη είδε την ΠΑΕ να απορρίπτει κάποιες από τις εισηγήσεις του σχετικά με την απόκτηση συμπατριωτών του. Το τιμόνι στη συνέχεια ανέλαβε ο υπηρεσιακός Παύλος Δημητρίου και όπως αναμενόταν μετά την παραμονή στη Football League, μονιμοποιήθηκε.

Αντικατάσταση με τον «πρώην» ο Πλατανιάς

Στις 19 Οκτωβρίου ήταν η σειρά του Πλατανιά Χανίων να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Παντζιαρά. Ο Κύπριος ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» στις 6 Ιουλίου, αντικαθιστώντας τον Τιμόθεο Καβακά, αλλά αποχώρησε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο Καβακάς, που είχε αναλάβει βοηθός του Κρις Κόουλμαν στην ΑΕΛ, δήλωσε την παραίτησή του και επέστρεψε στον Πλατανιά Χανίων, με σκοπό να τον οδηγήσει στην άνετη παραμονή. Άλλωστε, με εκείνον προπονητή οι Κρητικοί πανηγύρισαν την άνοδο, έστω και ως 5οι στον Νότιο όμιλο της Football League 2.

Επεισοδιακό διαζύγιο Κούγια - Σεροπιάν

Η Παναχαϊκή έβαλε πλώρη για άνοδο, όμως το ξεκίνημα ήταν απογοητευτικό. Ήττα στην πρεμιέρα από τον Πλατανιά Χανίων και στη 2η αγωνιστική από τη Βέροια. Ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια ότι το ματς με την ομάδα της Ημαθίας ήταν το τελευταίο του στον πάγκο και ακολουθεί το… άδειασμα από τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε «μη ανδρική» τη συμπεριφορά του.

Ο Κούγιας δεν βιάζεται, όπως λέει, να βρει αντικαταστάτη, όμως πολλοί θέλουν τον Ηλία Φυντάνη να βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Σεροπιάν είχε ανακοινωθεί από την Παναχαϊκή στις 18 Ιουλίου.

Τελικά… παρελθόν ο Φυντάνης στον Βύζαντα

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων ανακοίνωνε την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη στους «κιτρινόμαυρους». Η προετοιμασία ξεκίνησε καθυστερημένα, τα οικονομικά προβλήματα έντονα και η πρώτη ρήξη ήρθε στις 24 Σεπτεμβρίου με τον Θοδωρή Αντωνάκο. Ο ίδιος πείστηκε να παραμείνει, όμως την Τρίτη (8/11) και έπειτα από δύο σερί ήττες δήλωσε για δεύτερη φορά την παραίτησή του.

Ο Φυντάνης μετέφερε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Τραγκουμανίδη ότι θα μείνει με τρεις όρους, όμως αυτοί δύσκολα θα υλοποιηθούν. Και έτσι η ομάδα των Μεγάρων βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τους Νίκο Παντέλη, Μουράτ Σεροπιάν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved