Κούγιας: «Δεν ήταν αρσενική η συμπεριφορά του Σεροπιάν»

Κούγιας: «Δεν ήταν αρσενική η συμπεριφορά του Σεροπιάν»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας ενημερώθηκε για την ομιλία του Σεροπιάν στα αποδυτήρια και του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Παναχαϊκής, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Βέροια και χαρακτήρισε… μη αρσενική τη στάση του Σεροπιάν, με την Παναχαϊκή, πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που δείχνουν ότι δεν τους πτοούν ούτε αδικίες, ούτε ατυχίες και στο μέλλον στο τέλος της χρονιάς εμείς θα γελάσουμε όπως έγινε και πέρυσι.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα κάνει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για κανένα διαιτητή ότι κι αν κάνει ειδικά στα παιχνίδια που μεταδίδει η τηλεόραση, θα αφήνουμε τους δημοσιογράφους και τον κόσμο να κάνει καλόπιστη κριτική, δεν θα καταφέρει κανείς να μας αποπροσανατολίσει από το στόχο μας.

Όλοι είδαν τι προηγήθηκε πριν το δεύτερο γκολ της Βέροιας, πόσες φορές οφσάιντ ήταν τόσο στην προηγούμενη φάση όσο και στη φάση του γκολ οι παίχτες της Βέροιας, όλοι είδαν τον κ.Κουτσάφτη να αγνοεί τη σηκωμένη ψηλά σημαία, όλοι είδαν ότι δεν έγινε καμία ενέργεια από τον Hurtado που να τιμωρείται με κόκκινη, το πολύ μία πολύ τραβηγμένη κίτρινη, όλοι είδαν την φάση του πέναλτι και τον διαιτητή να μην δείχνει κόκκινη κάρτα στον παίχτη της Βέροιας που το έκανε και όλοι είδαν όλα αυτά που έγιναν σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα σαν την Βέροια.

Η ικανοποίησή μας είναι ότι σε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο οι δέκα νεαροί Έλληνες παίχτες μας μαζί με τον Furtado να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αυτό να μας γεμίζει αισιοδοξία για τα επόμενα 32 παιχνίδια που ακολουθούν.

Δυστυχώς ενώ είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας δοκιμάσαμε την πιο δυσάρεστη έκπληξη όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο προπονητής μας Κ. Σεροπιάν δήλωσε στα αποδυτήρια στους παίχτες ότι αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Παναχαϊκής χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα που να αφορά την συμπεριφορά της διοίκησης προς αυτόν αλλά και την συμπεριφορά των παιχτών προς αυτόν.

Ο κ.Σεροπιάν αντί να εκτιμήσει την δημόσια στήριξη του προέδρου της ΠΑΕ προς αυτόν αλλά και την στήριξη που του προσέφεραν οι παίχτες με την αγωνιστική τους συμπεριφορά μας αιφνιδίασε και σκέφτηκε μόνο τον εαυτό του και όχι το συμφέρον της ομάδας η οποία παραμονές ενός πολύ κρίσιμου αγώνος με τον Πανθρακικό θα πρέπει να ψάξει να βρει αξιόλογο προπονητή ο οποίος μέσα σε πολύ λίγες μέρες να ενσωματωθεί με τους ποδοσφαιριστές και ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει τις συνθήκες του πρωταθλήματος της Football Leauge.

Μια προσωπική δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Η συμπεριφορά του κ.Σεροπιάν τόσο απέναντι μου αλλά και τόσο απέναντι στους ποδοσφαιριστές δεν ήταν αρσενική.

Λυπάμαι για την στήριξη που του προσέφερα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Για άλλη μια φορά στο ποδόσφαιρο αντιλαμβάνομαι ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και αγνοούν ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, προέδρους αλλά κυρίες τον κόσμο.

Ο κ. Σεροπιάν με αιφνιδίασε, δεν είχα καν στο μυαλό μου σκεφτεί να τον αντικαταστήσω, μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά τον φιλοξένησα στο σπίτι μου, δειπνήσαμε μαζί και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να μην δοκιμάσω καμία άλλη δυσάρεστη έκπληξη που να αφορά την συμπεριφορά του.

Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου δεν έχω κανένα προπονητή αλλά είμαι βέβαιος ότι τόσο αυτή η Παναχαϊκή όσο και εγώ είμαστε στο μυαλό όλων των προπονητών και θα βρεθεί η καλύτερη λύση».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved