Κασμερίδης: «Πάνω από όλα ο ΟΦΗ»

Κασμερίδης: «Πάνω από όλα ο ΟΦΗ»

Την προσπάθεια που κάνουν όλοι στον ΟΦΗ για να πάρει η ομάδα την άνοδο, τόνισε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Αλέξης Κασμερίδης.

Ο Σερραίος γκολκίπερ αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Λεωνίδα Καμπάνταη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2:

Για την συμμετοχή του στην 11αδα του ΟΦΗ:

«Σίγουρα όλοι οι αθλητές θέλουν να αγωνίζονται και να παίζουν. Στην παρούσα φάση που βρίσκεται ο ΟΦΗ δεν υπάρχει υπομονή και ο χρόνος θα είναι περιορισμένος. Στόχος όλων είναι να βγούμε στην Σούπερ Λίγκα και όλοι προσπαθούμε για αυτόν τον σκοπό. Αυτό θέλουμε όλοι και για αυτόν τον λόγο παίζουμε όλοι. Οι προσωπικοί στόχοι του κάθε ποδοσφαιριστή μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μετά από αυτούς της ομάδας».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ:

«Κοιτάξτε πίεση υπάρχει και αυτό είναι δεδομένο γιατί πρέπει να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε με την πίεση και αυτό είναι γνωστό ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό: «Κακά τα ψέματα μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν ήμασταν καλοί. Από την στιγμή που ισοφαρίσαμε και μετά πιστεύω ότι άλλαξε η εικόνα της ομάδας και ήμασταν αρκετά καλοί. Μετά το 0-1, ξυπνήσαμε όλοι και κερδίσαμε το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να φανούμε δυνατοί και ενωμένοι στην συνέχεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Λεωνίδα Καμπάνταη:

«Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σοβαρός επαγγελματίας. Έχει την ευκολία στο γκολ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα μας βοηθήσει στο σκοράρισμα για να πάρουμε τους βαθμούς και τις νίκες που απαιτούνται».

Για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εύκολο το κάνει η ομάδα με την απόδοση της. Όλοι έλεγαν ότι ήταν εύκολο το ματς με τον Ιωνικό. Εγώ δεν είδα κανένα εύκολο παιχνίδι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Όλοι πιστεύουμε ότι είναι εφικτός ο στόχος της απευθείας ανόδου. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αποτελέσματα άλλων ομάδων όμως όλα θα φανούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το οικονομικό κομμάτι:

«Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν παίζουν για το οικονομικό και δεν διαλέγουν παιχνίδια όπως λένε κάποιοι. Σίγουρα, υπάρχει πρόβλημα και ο καθένας θα πρέπει να έρθει στην θέση μας. Όλοι μας κατανοούμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και περιμένουν ένα καλύτερο αύριο. Κανένας δεν πιέζει καταστάσεις. Όπως είπε και ο πρόεδρος, όποιος θέλει μπορεί να φύγει. Και το λέω εγώ αυτό εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη επειδή είμαι 10 χρόνια στην ομάδα. Προσπαθούμε να βγάλουμε στην άκρη τα προβλήματα που υπάρχουν. Και η διοίκηση έχει προβλήματα. Έχει στηρίξει κανείς αυτούς τους ανθρώπους;»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα:

«Γνωρίζαμε όλοι τι θα αντιμετωπίσουμε. Πετύχαμε ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε και κανονικά θα έπρεπε να το σκορ να ήταν 0-1 και όχι 1-0. Εμείς δεν είμαστε Γιάννενα αλλά ΟΦΗ. Και θέλω να πω ότι εμείς σαν Κρητικοί θα δείξουμε τι σημαίνει Κρητική φιλοξενία. Εμείς δεν είμαστε Γιάννενα και θα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι δύναμη έχουμε σαν ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved