Ο… Γολγοθάς της Επανομής

Ο… Γολγοθάς της Επανομής

Η Αναγέννηση Επανομής θα κληθεί να δώσει 11 αγώνες από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Μεγάλο βάθος και ετοιμότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές απαιτείται στην Αναγέννηση Επανομής, προκειμένου να «βγει» το πρόγραμμα – φωτιά.

Η «περιπέτεια» στη νέα κατηγορία για τους «πράσινους» ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή, εντός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών για την 3η αγωνιστική και τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 16/11) η Αναγέννηση θα αναμετρηθεί με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Την Κυριακή 20 του μήνα η Επανομή θα φιλοξενήσει τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ την Τετάρτη 23/11 θα ταξιδέψει στη Βέροια, για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα. Στις 30/11 (ξανά Τετάρτη) αναμένεται να δοθεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας, με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, ολοκληρώνοντας δηλαδή το μήνα με πέντε αγωνιστικές στην… πλάτη. Όσο για το Δεκέμβριο, στις 4 του μήνα (Κυριακή) θα δοθεί παιχνίδι με τον Πιερικό εντός έδρας και τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 7/12) η ομάδα θα μεταβεί στη Λάρισα για την «κόντρα» με την ΑΕΛ.

Η… ατζέντα περιλαμβάνει τέσσερις μέρες μετά (Κυριακή 11/12) το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα εντός έδρας και την Τετάρτη 14/12 το εξ’ αναβολής της 2ης αγωνιστικής, με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Στις 18/12 (Κυριακή) η Αναγέννηση φιλοξενεί την Παναχαϊκή και το πρόγραμμα-βουνό ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, όταν η Επανομή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών, για την… 11η αγωνιστική! Με τη νέα σεζόν πάντως η ροή αγώνων αναμένεται να εξομαλυνθεί, αφού ανακοινώθηκε ότι οι μοναδικές εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτη) θα είναι στις 4/1 (13η) και 11/4 (28η), με την αυλαία της κανονικής διάρκειας να πέφτει στις 27 Μαϊου.

Βοσνιάδης: «Πάντα θα διεκδικούμε»

Για όλα τα παραπάνω δεδομένα, ο τεχνικός των πράσινων, Αλέκος Βοσνιάδης, τοποθετήθηκε στο epanomifc.gr, τονίζοντας: «Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένας «Γολγοθάς». Δεν πρέπει να δείξουμε πρόβλημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα και ζητούμενο είναι να μπούμε με… αέρα στα επίσημα ματς και όχι με την ψυχολογία και το τρακ του νεοφώτιστου. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, αφού διαθέτουμε βάθος, αλλά και μεγάλες δυνατότητες. Βεβαίως, πρέπει να γίνει υποδειγματική διαχείριση του έμψυχου υλικού. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, έχουμε το απαιτούμενο θράσος ως ομάδα, κόντρα σε ιστορικές ομάδες και παραδοσιακές δυνάμεις στην κατηγορία. Κάθε αντίπαλο θα τον «χτυπάμε» στα ίσια και θα διεκδικούμε το καλύτερο κάθε φορά. Περιμένουμε μέχρι τέλους τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης».

Οι Βραζιλιάνοι, Τάσιο και Τιάγκο Μαρίν θα επανέλθουν σε ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα (07/11) και συνεπώς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ θα λείψουν δεδομένα οι τιμωρημένοι Δανίδης και Πολίτης, όπως και ο τραυματίας Μπούτρικς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved