«Να πετύχω πολλά γκολ!»

«Να πετύχω πολλά γκολ!»

Την επιθυμία του να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στο φετινό πρωτάθλημα βοηθώντας τόσο τον Εθνικό Αστέρα, όσο και τον… εαυτό του, εξέφρασε ο Λάμπρος Χανιώτης μιλώντας στο Onsports

Ο 28άχρονος επιθετικός της ομάδας της Καισαριανής, ο οποίος χθες σκόραρε δυο φορές εις βάρος του Διαγόρα στη συγκλονιστική νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-3 επί των Δωδεκανήσιων για το πρωτάθλημα της Football League, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το… σκαρφάλωμα του Εθνικού Αστέρα στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι όνειρό του παραμένει η επιστροφή του στα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Onsports ο Έλληνας επιθετικός…

Για τη νίκη επί του Διαγόρα

«Σίγουρα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και από δω και πέρα κάθε βαθμός μετράει… διπλά! Εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη και νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο…»

Για την συνέχεια της σεζόν και τους στόχους του Εθνικού Αστέρα

«Βρισκόμαστε στην 8η θέση πλέον και σίγουρα μπορούμε να κοιτάμε με… άλλο μάτι την συνέχεια της σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά παράλληλα ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Στόχος μας ήταν, αλλά και παραμένει, η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία. Βέβαια, όπως έχουμε δει, στην συγκεκριμένη κατηγορία, με δύο ή τρείς σερί νίκες μπορεί να φτάσει μία ομάδα από κει που πάλευε για την σωτηρία να διεκδικεί την άνοδο μέσω των play off!.. Όλα γίνονται, αν είσαι σοβαρός και τυχερός, εμείς όμως, κοιτάμε πρώτα απ’ όλα την παραμονή…»

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Για μένα είναι πολύ βασικό ότι γουστάρω που παίζω αυτή την περίοδο στον Εθνικό Αστέρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, υπάρχει δυναμική και ταλέντο και χαίρομαι που παίζω μπάλα στην Καισαριανή. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ!

Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να κάνω από την δική πλευρά ό,τι είναι δυνατό για να εκπληρώσει ο Εθνικός Αστέρας τους στόχους του. Μέσα από τα γκολ που ευελπιστώ να πετύχω, όμως, εύχομαι να έρθει και κάποια πρόταση από ομάδα της Superleague, καθώς -δεν το κρύβω- θέλω να παίξω ξανά στη μεγάλη κατηγορία! Βρίσκομαι, άλλωστε, στην ιδανική ηλικία, έτσι δεν είναι…;» (σ.σ. γέλια)



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved