«Για τη νίκη στη Ρόδο»

«Για τη νίκη στη Ρόδο»

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στο Onsports για την πρώτη του συμμετοχή και τα πρώτα γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι οι Κρητικοί στοχεύουν πλέον στη νίκη επί του Διαγόρα στη Ρόδο.

Χαρούμενος για το πολύ καλό ντεμπούτο που έκανε με την φανέλα των «μελανόλευκων» εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο 29χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι αισθάνεται καλά στο Ηράκλειο και πως θα ανταποδίδει διαρκώς την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Αναστόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για απευθείας άνοδο του ΟΦΗ στη Superleague.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο Onsports ο Λεωνίδας Καμπάνταης

Πρώτη συμμετοχή και τα πρώτα δύο γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ…

«Είμαι πολύ χαρούμενος πρώτα από όλα που κατάφερε να κερδίσει η ομάδα γιατί πάνω από όλα αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Προσωπικά έχω μεγάλη ευχαρίστηση από την εξέλιξη που είχε το ντεμπούτο μου, που σκόραρα δύο φορές. Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι καλά και όσο με εμπιστεύεται ο προπονητής μου θα προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα».

Είδαμε πως παρά το γεγονός ότι ο Ιωνικός προηγήθηκε, δεν αγχωθήκατε. Βοήθησε αυτό να πάρετε τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό;

«Το να πούμε ότι δε μας προβλημάτισε και δε μας άγχωσε το προβάδισμα του αντιπάλου, θα ήταν ψέματα. Εμείς όμως προσπαθήσαμε ορθολογικά να «γυρίσουμε» το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου το καταφέραμε. Ήταν καταλυτική η παρουσία του κόσμου μας, μας βοηθά πολύ και κάναμε μια ανατροπή που έδειξε πόσο θέλαμε τη νίκη».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Διαγόρα, πώς προετοιμάζεστε για αυτό;

«Στην ομάδα έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες, συν τα παιδιά που ήδη υπάρχουν στην ομάδα και είναι όλοι εκτός από καλά παιδιά και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω λοιπόν ότι αν δείξουμε χαρακτήρα όπως χθες, αν πιστέψουμε στον εαυτό μας τότε δεν μπορεί να μας δυσκολέψει κανείς αντίπαλος, όχι μόνο ο Διαγόρας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη και θα είμαστε μόνοι μας στην 3η θέση μετά από αυτό το παιχνίδι».

Πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ έχει την ικανότητα για την απευθείας άνοδο στη Superleague;

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος σε ότι αφορά την άνοδο της ομάδας, το κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ είναι σπουδαίο και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε το στόχο μας. Τα παιδιά στην ομάδα που είναι εδώ από το καλοκαίρι μας βοηθάνε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα έρθουν πολύ σύντομα τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το τέλος, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Για την ώρα, οι στόχοι που έχουν συμβαδίζουν με αυτούς του ΟΦΗ. Αυτό που με απασχολεί είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved