Πριόνας: «Δεν φοβόμαστε τίποτε»

Πριόνας: «Δεν φοβόμαστε τίποτε»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνης Πριόνας έβαλε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, ο Αντώνης Πριόνας δήλωσε αρχικά: «Πριν από δύο χρόνια που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια ούτε ο πιο αισιόδοξος από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ήμασταν εδώ. Σήμερα ζούμε την μεγαλύτερη στιγμή στην μέχρι τώρα ιστορία του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που μας έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια. Χρειάστηκαν  υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Ήμασταν πολλοί καλοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε τον έλεγχο. Οι αναγκαστικές αλλαγές μας έκαναν να χάσουμε το ρυθμό μας. Μίλησα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια που ήταν στεναχωρημένα γιατί δεν πήραμε τη νίκη. Τους είπα πως θα πρέπει απλά να είμαστε εντάξει στο ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι».

Για τη φετινή σεζόν, ο Πριόνας είπε: «Μια παράκληση προς όλους τους ανθρώπους που είναι κομμάτι του. Το ποδόσφαιρο το χαλάμε εμείς οι ίδιοι που μπορούμε να το φτιάξουμε και για αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το αλλάξουμε. Θεωρώ πως αυτή η χρονιά θα είναι ορόσημο γιατί έχουν αλλάξει ριζικά πράγματα στο χώρο».

Όσο για το τι έλειψε από τον Ηρακλή Ψαχνών και δεν έφυγε με τη νίκη, σημείωσε: «Δεν μπορείς να απαντήσεις με αν στο ποδόσφαιρο. Καθόρισε την απόδοση μας το ότι χάσαμε δύο παίκτες από τραυματισμούς. Δεν παίζεις με μικρές ομάδες, έχουμε αλλάξει κατηγορία και μπορεί να υπάρχουν ματς που μπορεί να είμαστε καλύτεροι και να τα χάσουμε. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάξαμε τη νίκη και κάναμε τις ευκαιρίες μέχρι και στις καθυστερήσεις».

Τέλος, ρωτήθηκε αν οι «πράσινοι» αντέξουν τους ρυθμούς της κατηγορίας και απάντησε:

«Αφού άρχισε το πρωτάθλημα δεν φοβόμαστε τίποτε και θα τα καταφέρουμε αφού όλοι μας έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε για τα πάντα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και εμείς περιμέναμε καιρό για να αγωνιστούμε. Από ότι μου είπαν τα παιδιά που αποχώρησαν δεν έχουν σημαντικά προβλήματα και μάλλον θα είναι μαζί μας μέσα στην εβδομάδα, αφού ο Τσάτσος έχει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και ο Παριανός ένα αιμάτωμα από κλωτσιά».

Σέγκος: «Θέλουμε παραμονή»

Ο επιθετικός, Μάριος Σέγκος δήλωσε από την πλευρά του στο OTE TV: «Μην γελιόμαστε, στόχος μας είναι η άνετη παραμονή. Δουλεύουμε σκληρά, ο κόσμος ανταποκρίνεται και είμαστε αισιόδοξοι ότι η δουλειά μας θα επιβραβευτεί. Δεν ανεβήκαμε από το παράθυρο. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη Football League».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved