Ο αγιασμός του Πιερικού

Ο αγιασμός του Πιερικού

Τελέστηκε στον Πιερικό ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσων.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με «δίψα» για «δράση» τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ΠΑΕ Πιερικός εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, το απόγευμα της Παρασκευής στο Αʼ ΔΑΚ Κατερίνης. Στον αγιασμό που τέλεσε ο π. Αστέριος Παπαγιάννης, το «παρών» έδωσε σύσσωμο το Δ. Σ. της ΠΑΕ Πιερικός με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως επίσης και η ομάδα Νέων του συλλόγου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Δημήτρης Ρουκάς, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη, Παναγιώτης Ιορδανίδης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου, Γιώργος Κουκουλιάτας, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, Κώστας Καραφουλίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Νίκος Παπανικολάου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης και Νίκος Παπαζιώγας, ο Αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Δημήτρης Σιανίδης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βαγγέλη Πολύζου, ο Πρόεδρος του ΑΟΔΗΚ Θωμάς Παπαδημητρίου, ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πιερίας Κώστας Καρέκλας, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΕ Ποντίων Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Ρούτσας, ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Ευστράτιος Τσιρόπουλος, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός και νυν χορηγός της ομάδας, Γιάννης Ντούμος, ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού «ERA ENERGY» Γιώργος Τραπεζανλίδης, ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού «Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ» Μάκης Αμβροσιάδης, εκπρόσωποι του Σ.Φ.Ι.Π., εκπρόσωποι του ΣΟΠ-Θύρα 5, εκπρόσωποι του Πιερικός Club Melanoleykoi καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένη η αισιοδοξία για μια επιτυχημένη σεζόν, το πρώτο βήμα για την οποία επιδίωξη και προσδοκία όλων είναι να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (06/11) το μεσημέρι στα Μέγαρα με τον Βύζαντα.

Με 20άδα στα Μέγαρα

Με 20 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Πιερικός στα Μέγαρα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βύζαντα (15.00) με το οποίο η ομάδα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου είναι οι: Συμεωνίδης, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Καλαγκάνης, Πέτρου, Δήμου, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Κοντέων, Τόσκας, Πουρσανίδης, Ιντζόγλου, Κόιτς, Κωνσταντινίδης, Μπλαζέφσκι, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Κουτσοσπύρος.

Αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Τσικαδέρης και Ελευθεριάδης, οι τραυματίες Πουρτουλίδης και Καμινιώτης, οι Πατσιογεώργος, Παπατόλιος και Παναγιωτίδης που θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων και οι Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Περουτζίνι, Μετενίδης, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος και Χουρίδης για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09:45 το πρωί του Σαββάτου (05/11).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved