Δημητρίου: «Έτοιμος να αναλάβω»

Δημητρίου: «Έτοιμος να αναλάβω»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι των «λιονταριών».

Ο Παύλος Δημητρίου παραχώρησε την Παρασκευή (04/11) συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σερρών και αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού, όσο και στην εικόνα στα φιλικά, την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο και τον Γιόσου Ουρίμπε.

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην θέση του προπονητή:

 «Δεν πρέπει να ανακοινώσουμε τίποτα επίσημα γιατί ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς εδώ μέχρι να πάρει αποφάσεις η διοίκηση και προς το παρόν είμαστε εμείς στο τεχνικό τιμ. Από τη στιγμή που είσαι στην ομάδα, αν έχεις κάποιες δυνατότητες θα κάνεις πολλές και διάφορες δουλειές. Η προπονητική είναι το αντικείμενο μου και είναι εύκολο για μένα.Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές, γνωρίζω την ομάδα, γνωρίζω την κατάσταση, γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας από τους παίκτες. Θα κάνουμε ότι περνάει ως τεχνικό τιμ, αν θέλει ο πρόεδρος κάτι παραπάνω, δεν έχουμε καμία αντίρρηση να έρθει κάποιος άλλος.

Είμαι έτοιμος να αναλάβω και είμαι πολλά χρόνια στο χώρο. Αυτή τη στιγμή αν ο πρόεδρος μου πει είσαι ο προπονητής θα κάνω το αδύνατο-δυνατό και θα βγάλω ότι στοιχεία και γνώσεις έχω μέσα μου για να βοηθήσω. Έχω πάρει πολλά πράγματα από τους προπονητές».

Για την εικόνα στα φιλικά και το πρόγραμμα της Football League:

«Τα φιλικά δεν έχουν σχέση με το πρωτάθλημα και είναι ένα ερωτηματικό για όλους. Δεν ξέρουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα. Όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν και το πρόβλημα με τις μικρές θεωρητικά ομάδες είναι στα πρώτα παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός στη Β΄ Εθνική είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός της Superleague. Πρέπει να παίζει και καλά και πρέπει να παίρνει βαθμούς. Στα τελευταία φιλικά είχαμε μια μικρή βελτίωση. Για μένα δεν ευθύνονται οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ αλλά η αλλαγή της εικόνας των ποδοσφαιριστών. Έχουμε όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Το πρόγραμμα το φτιάχνουν οι ομάδες. Με όλους θα παίξουμε αλλά νομίζω πως το πρόγραμμα είναι καλό για εμάς επειδή δεν έχουμε πολλά παιχνίδια με τους νεοφώτιστους στο ξεκίνημα. Αυτές οι ομάδες αρχικά έχουν ενθουσιασμό και την όποια φυσική κατάσταση αλλά κάποια στιγμή δε θα μπορούν να αγωνίζονται στον ίδιο ρυθμό».

Για το ρόστερ:

«Σίγουρα το μεγάλο ρόστερ δημιουργεί πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά όπως θέλεις. Το καταλαβαίνουν και οι παίκτες. Αυτό που προσπαθώ να τους περάσω είναι ότι θα χρειαστούν όλοι γιατί τα παιχνίδια είναι Τετάρτη-Κυριακή και πολλές ομάδες δε θα αντέξουν. Νομίζω πως θα παίξουν όλοι μέσα στη σεζόν».

Για τον Ουρίμπε:

«Ήταν πολύ εργατικός, είχε τη φιλοσοφία του πάνω στο ποδόσφαιρο και ήταν ισπανική. Το πρόβλημα ήταν ότι δε μπόρεσε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Ήταν πρωτόγνωρο για αυτόν και είχε προβλήματα με την ελληνική νοοτροπία. Λειτουργούσε σε κατάσταση που υπάρχει μόνο στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα θα έπρεπε να απαιτήσει σαν προπονητής κάποια πράγματα αλλά δεν το έκανε. Έπρεπε να στηρίξει τα πιστεύω του. Εγώ μίλησα μαζί του όταν έφυγε, τον χαιρέτησα αλλά τον κατανοώ. Ήταν πολύ καλός κύριος, ήταν ευχάριστος, είχε διάθεση για δουλειά .Εγώ τον είχα συμβουλεύσει να μιλάει με τον πρόεδρο αλλά δε το έκανε, ακόμα και για θέματα μεταγραφών. Δεν είναι ακόμα στην Ελλάδα ανεπτυγμένο το πνεύμα της θέσης του τεχνικού διευθυντή».

Για τον κόσμο:

«Αν πούμε να καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο δε κάνουμε τίποτα. Δε θέλω να το πω αυτό. Θέλω μέσα από τα παιχνίδια να καλέσουμε τον κόσμο. Να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα στον Εθνικό Αστέρα, μια καλή εμφάνιση μετά και θα έρθει ο κόσμος».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved