Κούγιας: «Μην είστε… τιτίκες!»

Κούγιας: «Μην είστε… τιτίκες!»

Καυστικός, αυστηρός και απόλυτος στις θέσεις του εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στο γεύμα που τους παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (02/11). Ενοχλημένοι αρκετοί παίκτες των Πατρινών.

Είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι παρορμητικός χαρακτήρας και άνθρωπος που τα λέει «έξω από τα δόντια». Αυτό το επιβεβαίωσε το βράδυ της Τετάρτης (02/11) ο πρόεδρος της Παναχαικής στο δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την τεχνική ηγεσία και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο.

Ο Κούγιας πήρε τον λόγο και ζήτησε από τους παίκτες να πάψουν να αγωνίζονται ως… τιτίκες! Παράλληλα, τους ξεκαθάρισε ότι στην επόμενη κακή εμφάνιση που θα κάνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ τους έκανε σαφές ότι δεν θα διστάσει να πάρει τα… κεφάλια αυτών που θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις που δεν αρμόζουν στον σύλλογο.

Από τη μεριά τους, μερικοί ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θίχτηκαν από το γεγονός ότι αυτά τα λόγια του Κούγια έγιναν μπροστά στους δημοσιογράφους και αντέδρασαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που οδήγησε στην αποχώρηση του Κούγια από τον χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας προς τους πάικτες:

«Έκανα αυτό το κάλεσμα γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Πρώτα από όλα ανεξαρτήτως με το αν είχαμε τραγωδία στη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Πλατανιά η εικόνα της ομάδας με έχει ενοχλήσει στον υπέρτατο βαθμό. Ο διαιτητής αυτός μπήκε στο ψυγείο κάτι που μου προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ ότι η ομάδα αυτή που είχα φτιάξει θα έχανε από μια άλλη ομάδα που το μόνο που κάνει είναι να λέει ότι κέρδισε «αρσενικά» και ότι εμείς ήμασταν κότες.

Περίμενα περισσότερα από τους παίκτες που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι, όπως ο Μιλοσέσκι, ο Φούφουλας , ο Λαμπρόπουλος και ο Τσεμπερίδης. Δεν ξέρω ποιους θα βάλει ο προπονητής στον επόμενο αγώνα, αλλά ξέρω ότι αυτό το μαρτύριο που πέρασα την προηγούμενη Κυριακή, δεν μπορώ να το ξαναζήσω. Πίστευα ότι έφτιαξα μια ομάδα που θα μιλάει όλη η Ελλάδα γι’ αυτήν. Δεν σας κρύβω ότι είμαι απογοητευμένος. Οι παίκτες που διακρίθηκαν είναι νεαρά παιδιά και αυτοί που περίμενα να κάνουν τη διαφορά δεν την έκαναν.

Όποιος δεν μπορεί να παίξει, να πάει πριν τον αγώνα και να το πει στον προπονητή του. Όποιος μπαίνει όμως, θα μπαίνει και θα πεθαίνει. Πέρυσι τα Χριστούγεννα, έκανα πράξη αυτά που είπα. Έδιωξα Κορδονούρη, Λουτσιάνο και Χρυσάφη, παίκτες που είχαν μεγάλα συμβόλαια και δεν πρόσφεραν. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.

Αν δεν σας αρέσει που βρίσκεστε στην ομάδα για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς είτε οτιδήποτε να το πείτε. Αν θέλετε προπονητή που να σας βρίζει και να μη σέβεται προσωπικότητες, να ξέρετε ότι αυτά τελείωσαν στις 8/5/2011. Οτιδήποτε βρώμικο τελείωσε εκείνη την ημέρα.

Πρέπει να πάψουμε να είμαστε τιτίκες. Αυτή η ομάδα έχει βγάλει παιχταράδες που χάθηκαν επειδή έμπλεξαν με όλα αυτά. Την Δευτέρα όλη η Ελλάδα περιμένει να μας εκθέσει. Θα μας βλέπουν 500.000 άνθρωποι που θα περιμένουν στη γωνία να μας στήσουν και εσάς και εμένα. Εσείς θα μας κάνετε μάγκες.

Μέσα μου θέλω να φύγω. Δεν παίρνω πια τις χαρές που θέλω από το ποδόσφαιρο. Αλλά να ξέρετε ότι δεν έρχεσαι εξάρες κάθε μέρα. Με την προσωπική σας καταξίωση θα βγάλετε και χρήματα. Αν δεν πάμε Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να χτιστεί αυτό.

Άλλη μια φορά να γίνει αυτό που έγινε την Κυριακή, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, θα φύγω. Αν δω αυτήν την υποτονική ομάδα, θα φύγω. Δεν μπορώ να κάνω χιλιάδες χιλιόμετρα και να μη βλέπω την ομάδα να παλεύει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Antonis πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved