Στήριξη Κούγια σε Σεροπιάν

Στήριξη Κούγια σε Σεροπιάν

Με τον Μουράτ Σεροπιάν θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως γίνεται σαφές από την ανακοίνωση του συλλόγου. Παράλληλα, το βράδυ της Τετάρτης (02/11) η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

1)Σήμερα το βράδυ στις 7.00 μ.μ. στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα παραθέσει δείπνο στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής.

2)Ορισμένοι δυστυχώς είναι αμετανόητοι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή και νομίζουν ότι μετά από μια σφαγιαστική διαιτησία, μόνο και μόνο γιατί έχασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα υπάρχει πάντοτε θέμα προπονητή, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή πίστευε ότι έχουν αντιληφθεί όλοι στην Πάτρα ότι η επιλογή ενός προπονητή, ο οποίος τέσσερις μήνες προετοιμάζει την ομάδα και ο οποίος επιλέγει γιατί θεωρήθηκε καλύτερος από τους άλλους συναδέλφους του, θα ακυρωθεί με μία ήττα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρακαλεί όλους να αντιμετωπίζουν τον τρόπο λειτουργίας της υπό αυτό το πρίσμα και όχι πάντοτε με πονηρές σκέψεις.

Το γεγονός ότι ο κ. Κούγιας έχει φιλικές σχέσεις και συναντάται με διάφορους προπονητές οι οποίοι εργάζονται είτε στην Super League, είτε στην Football League, είτε στην Football League 2, είτε είναι άνεργοι, δεν έχει την αναγκαία εξήγηση ότι κάποιους από αυτούς θα αντικαταστήσει τον προπονητή κ. Μουράτ Σεροπιάν επειδή η εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν μέτρια.

Θεωρούμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να δημοσιοποιούμε διαψεύσεις για αυτονόητα πράγματα.

Θέλουμε έναν προπονητή που να είναι πολλά χρόνια μαζί μας, να δεθεί με τους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ και τους παίκτες που αυτός επέλεξε να αποκτήσουμε φέτος και αυτή μας η φιλοσοφία δεν μπορεί να καταργηθεί».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved