Τα είπε με Πιλάβιο ο Κούγιας

Τα είπε με Πιλάβιο ο Κούγιας

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι συζήτησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο το θέμα της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Βάσω Πανταζή παρέδωσε στο μέλος της ΚΕΔ Γιώργο Δούρο τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Στις 3.00 το μεσημέρι τον κ. Δούρο συνάντησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και είχαν συζήτηση για την συμπεριφορά, και εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου, του διαιτητή Κατσικογιάννη.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή συνάντησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο και τον Γενικό Διευθυντή Παυσανία Παπανικολάου, με τους οποίους συζήτησαν το θέμα που δημιουργήθηκε.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΠΟ κ. Παναπινολάου επικοινώνησε με την συντάκτρια του τηλεοπτικού σταθμού Patra Tv κ. Ρούλα Στίγκα, από την οποία ζήτησε και παρέλαβε το μέρος του βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, δηλαδή το κανονικό γκολ της Παναχαϊκής που ακυρώθηκε και το πέναλτι στο 24 λεπτό που έγινε εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και δεν δόθηκε.

Στην ΕΠΟ παρεδόθη και το μέρος του βίντεο με την 11λεπτη διακοπή του αγώνα αλλά και το μέρος του βίντεο που παρά την 11λεπτη διακοπή, κρατήθηκε καθυστέρηση μόνο 4 λεπτών.

Στην συζήτηση που έγινε μεταξύ του κ. Παπανικολάου και του Κούγια, ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι η διαιτητική συμπεριφορά του Κατσικογιάννη δεν ήταν τυχαία, αλλά ήταν μήνυμα της Ηλιούπολης και του βρώμικου κυκλώματος, αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής κατά το παρελθόν, και σε μικρή ηλικία, ήταν η αιχμή του δόρατος του κυκλώματος του Τσακογιάννη με διακοπές αγώνων υπέρ της Ηλιούπολης (Φωστήρας) και με σφαγιαστικές διαιτησίες υπέρ της Ηλιούπολης όταν ήταν αυτή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία (Παναχαϊκή – Παναιτωλικός).

Μαζί θα δειπνήσουν στο σπίτι του κ. Κούγια στην Βουλιαγμένη και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Κούγιας με τον προπονητή κ. Μουράτ Σεροπιάν και θα συζητήσουν για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved