Το ημερολόγιο μιας κουτσουρεμένης πρεμιέρας

Το ημερολόγιο μιας κουτσουρεμένης πρεμιέρας

Το πρωτάθλημα της Football League... επιτέλους ξεκίνησε και το Onsports συγκράτησε τα θετικά και τα αρνητικά μίας λειψής πρεμιέρας, που περιελάμβανε μόλις πέντε αγώνες.

Να, λοιπόν, που η δεύτερη τη τάξει κατηγορία βρέθηκε στη σέντρα λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Οκτώβριος. Πλέον δεν χρειάζεται κάποιος να… μαδήσει τη μαργαρίτα για να μάθει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πλέον οι φίλοι της Football League θα μπορούν να απολαμβάνουν επίσημα ματς, αφού πρώτα παρακολούθησαν έναν και πλέον γύρο φιλικών αγώνων. Φυσικά, η 1η αγωνιστική έγινε κατά το ήμισυ, με τη διεξαγωγή μόλις πέντε αναμετρήσεων, όμως αυτές ήταν αρκετές για να γίνει ο απολογισμός του δύσμοιρου πρωταθλήματος. Το Onsports, λοιπόν, σας παρουσιάζει τα συν και τα πλην της πρεμιέρας…

Μας άρεσε…

… Η συμμετοχή του 15χρονου Άλμπερτ Ρούσσου, έστω ως αλλαγή με τη φανέλα του Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» των πολλών νεαρών είναι δεδομένο ότι θα τροφοδοτήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με ταλέντα και η ευκαιρία που δόθηκε αμέσως σε ένα 15χρονο παιδί λέει πολλά. Πολλά συγχαρητήρια στον Σέρβο προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.

… Η αντίδραση του κόσμου στα μέτρα που καθημερινά ανακοινώνει η Κυβέρνηση. Σε αρκετά γήπεδα υπήρξαν συνθήματα, αναρτήθηκαν πανό, αλλά… δυστυχώς πάντα ακουγόταν εκείνη η «εκνευριστική» φωνή των συστάσεων από τα μεγάφωνα.

…Που με το «καλημέρα» έγιναν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά ότι τα προγνωστικά απαγορεύονται στη Football League και ότι ακόμα και οι λεγόμενοι «φτωχοί» συγγενείς θα κάνουν «ζημιές».

… Που κάποιοι ζουν το όνειρό τους στη Football League. Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Σπύρος Μπαξεβάνος είπε τα πράγματα με το όνομά τους και, αφού τόνισε ότι η ομάδα του είναι «χτισμένη» για να μείνει στη Football League 2, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι παίκτες του έχουν αρχίσει να ζουν ένα όνειρο.

… Η μετάδοση δύο αγώνων από το OTE Sport 1. Ελπίζουμε άμεσα να υπάρξει συμφωνία και με την ΕΤ3, γιατί διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για πολλές ΠΑΕ.

Δεν μας άρεσε…

… Η διαιτησία σε δύο αγώνες. Στην Παναχαϊκή όσα replay και αν παρακολουθήσουν, επιθετικό φάουλ δεν βλέπουν στο ακυρωθέν γκολ του Φουρτάδο, ενώ στην Κομοτηνή, η ΑΕΛ Καλλονής μπορεί να στάθηκε καλά μόνο για 20 λεπτά, όμως δεν της δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι.

… Η διεξαγωγή μόλις πέντε αγώνων. Θα πει, βέβαια, κανείς, εδώ η Super League ξεκίνησε με τη συμμετοχή των ομάδων Α’, Β’, η Football League θα πήγαινε πίσω; Ας ελπίσουμε σύντομα να κλείσουν όλες οι υποθέσεις και να έχουμε «γεμάτες» ποδοσφαιρικές Κυριακές.

… Οι άδειες εξέδρες σε δύο γήπεδα. Ελάχιστοι στη Φυλή παρακολούθησαν το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και περίπου 300 αυτή της Καλλιθέας με τον Διαγόρα. Με τέτοια νούμερα, το μέλλον είναι δυσοίωνο.

 … Η αναβολή του πρωταθλήματος Νέων. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες οι νεαροί των ομάδων της Football League θα ρίχνονταν στη μάχη, όμως η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε για μία εβδομάδα την έναρξη. Αλήθεια, όμως, ποιος πιστεύει ότι το πρωτάθλημα Νέων θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα;

... που ακόμα δεκάδες ποδοσφαιριστές αντί να αγωνίζονται στο χορτάρι, έχουν κλείσει 4 μήνες προετοιμασίας και δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα μετέχουν οι ομάδες τους.



Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved