Μίνγκας: «Ομάδα Α΄ Εθνικής ο Πανθρακικός»

Μίνγκας: «Ομάδα Α΄ Εθνικής ο Πανθρακικός»

Αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον Πανθρακικό στη Super League είναι οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» της Θράκης, όπως δήλωσε στο Onsports ο Χρήστος Μίνγκας.

Μόνο ονειρικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Χρήστου Μίνγκα με τη φανέλα του Πανθρακικού, καθώς στην πρώτη του εμφάνιση, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, στην πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Μιλώντας στο Onsports, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι ο Πανθρακικός είναι ομάδα που ανήκει στη Super League, στάθηκε στη δουλειά του Σάββα Παντελίδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους των Ακριτών, τους οποίους χαρακτήρισε 12ο παίκτη.

Χρήστο, κατάφερες να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σκοράρω στο ντεμπούτο μου. Είναι τεράστια χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως δεν έβαλα μόνο εγώ το γκολ. Το έβαλε όλη ομάδα, εγώ απλά έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα».

Όλοι υποστηρίζουν ότι ο Πανθρακικός είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League. Αυτό είναι κάτι που σας αγχώνει;

«Όχι. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Είτε αυτή έρθει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, είτε με την δεύτερη, είτε μέσω μπαράζ. Έχουμε καλή ομάδα, το ρόστερ είναι για σύλλογο Α΄ Εθνικής, κάτι που έχουμε δείξει και στα φιλικά».

Ο φίλαθλοι του Πανθρακικού γέμισαν το ΔΑΚ. Ήταν σημαντική η υποστήριξή τους;

«Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα φιλικά, όμως ο κόσμος ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης και μας βοήθησε πάρα πολύ. Είχαμε αρκετό άγχος λόγω της πρεμιέρας, είχαμε καιρό να παίξουμε επίσημα παιχνίδια, όμως μας βοήθησαν πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Παίζεις διαφορετικά όταν έχεις ένα γήπεδο γεμάτο και αλλιώς όταν είναι 40 άτομα στις εξέδρες».

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την πετυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα;

«Είμαστε μια οικογένεια. Γενικά το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι αυτό το τρίμηνο που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις μας έκανε καλό και δεθήκαμε σαν ομάδα. Αυτό βέβαια οφείλεται και στον κ. Παντελίδη. Το είχε κάνει και στα Τρίκαλα, το κατάφερε και εδώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, γνώστης της κατηγορίας και άνθρωπος χαμηλών τόνων».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved