Μαραγκουδάκης: «Οι διψασμένοι θα πετύχουν»

Μαραγκουδάκης: «Οι διψασμένοι θα πετύχουν»

Ο 29χρονος επιθετικός του Πλατανιά Χανίων, Μάρκος Μαραγκουδάκης μίλησε στο Onsports για τη σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής και τους στόχους των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Ο Ιγκόρ Μιρτσέτα πήρε τη… δόξα στο παιχνίδι της Κυριακής (30/10) με την Παναχαϊκή χάρη στο νικητήριο γκολ του, το πρώτο στην ιστορία του Πλατανιά Χανίων στη Football League. Τη… χάρη, όμως την είχε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο 29χρονος επιθετικός ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση για τους «ερυθρόλευκους» παρότι δεν βρήκε δίχτυα και έδειξε από το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τους Κρητικούς στον φετινό… Γολγοθά.

Τι κατάφερε να αλλάξει ο Τιμόθεος Καβακάς, όμως στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στο τιμόνι; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Πλατανιάς στη Football League; Εμφανίστηκε η Παναχαϊκή κατώτερη του αναμενόμενου; Σε αυτές και σε αρκετές ακόμα ερωτήσεις έδωσε απάντηση ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος έπειτα από τρεις επισκέψεις του στην Πάτρα ως αντίπαλος, γεύτηκε την Κυριακή την πρώτη νίκη. Ως ποδοσφαιριστής του Φωστήρα στις 18 Μαρτίου 2009 είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0, ως παίκτης του ΠΑΟ Ρουφ στις 24 Ιανουαρίου 2010, επίσης (4-1) και με τη φανέλα της Ρόδου, στις 21 Νοεμβρίου 2010 (2-0).

«Σίγουρα, δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά φάνηκε πόσο δουλέψαμε», είπε αρχικά στο Onsports ο Μαραγκουδάκης και συνέχισε: «Προσπαθούμε όλο αυτόν τον καιρό να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ καλά ανασταλτικά και αν ήμασταν πιο τυχεροί και πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι διαφορετικό».

Σχετικά με τις αλλαγές μετά την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Πλατανιά, σημείωσε: «Δούλεψε περισσότερο στην ψυχολογία και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει βελτιωτικές κινήσεις. Πέρασε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως το πάθος, που βγάλαμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο». Όσο για τη βοήθεια που αναμένεται από τις τελευταίες προσθήκες, ανέφερε: «Προέρχονται από μεγαλύτερη κατηγορία, έχουν εμπειρία και ποιότητα και με τον καιρό θα μας βοηθήσουν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η βάση, πάντως, υπήρχε και φάνηκε με τις εμφανίσεις μας απέναντι στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ».

Μέχρι πού, όμως μπορεί να φτάσει ο Πλατανιάς σε ένα πρωτάθλημα με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, που προβιβάστηκαν λίγες εβδομάδες πριν; «Ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ακριβές πλασάρισμα. Μπορεί πολλοί να λένε ότι οι ομάδες που ανέβηκαν θα είναι… φτωχοί συγγενείς, όμως αυτές διψούν για διάκριση και είναι ικανές για εκπλήξεις. Έτσι και στον Πλατανιά, είμαστε όλοι διψασμένοι, να πιάσουμε την ευκαιρία και να δείξουμε ότι ο Πλατανιάς δικαιούται να συμμετέχει σε αυτή την κατηγορία».

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές την Παναχαϊκή και γνώριζε ότι οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί. Ωστόσο, την περίμενε πιο δυνατή. «Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε λίγο πιο δυνατή. Υπάρχει, βέβαια, η δικαιολογία ότι στην πρεμιέρα και απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα υπάρχει άγχος, πόσω μάλλον όταν βαραίνει τους παίκτες μία αφαίρεση βαθμών. Η Παναχαϊκή έχει εξαιρετικό ρόστερ, αλλά καταφέραμε να την αποσυντονίσουμε. Οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό και το εκμεταλλευτήκαμε απόλυτα».

Ο 29χρονος επιθετικός γεύτηκε την Κυριακή την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League. Θα μπορούσε να μετρά συμμετοχές και στη μεγάλη κατηγορία, όμως δεν το κατάφερε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ακράτητο. Αυτό, φυσικά, δεν τον εμποδίζει να έχει φιλοδοξίες… «Να πάει καλά η ομάδα και όταν γίνεται αυτό θα φαίνομαι και εγώ», απάντησε σχετικά και συμπλήρωσε: «Μέσα από την ομάδα θα μπορέσω να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved