Έχασαν οι «ρεζέρβες» της Επανομής

Έχασαν οι «ρεζέρβες» της Επανομής

Η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε 1-0 από τον Απόλλωνα Αρναίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (30/10).

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης το Σάββατο (29/10) είδε αγωνιζόμενους τους βασικούς στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, το οποίο βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 2-0. Μία ημέρα μετά χρόνο συμμετοχής στο «Νίκος Σαράφης» απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας πήραν οι «ρεζέρβες» και ηττήθηκαν 1-0.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που ακολούθως μετέβη στη Βέροια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με το Βύζαντα Μεγάρων, παρέταξε και τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων (Πιαστόπουλος, Κεχαγιάς, Ψωμαδέλης και Σπανός).

Η Επανομή παρατάχθηκε αρχικά με τους Παπαδόπουλο, Παπαστεργίου, Πολίτη, Κεχαγιά, Πιαστόπουλο, Κάτσε, Ψωμαδέλη, Ναλμπάντη, Μπαλασά, Δανίδη και Τράκις, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Σπανός και Χουνουζίδης.

«Καλό σημάδι για Άμφισσα»

Εξάλλου, ο Αλέκος Βοσνιάδης με αφορμή την καλή εμφάνιση στη Δράμα και ενόψει της πρεμιέρας με τον Φωκικό στην Άμφισσα για το πρωτάθλημα, δήλωσε: «Μετά από καιρό ήμασταν σοβαροί ως ομάδα απέναντι στη Δόξα και βγάλαμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουμε και μας αντιπροσωπεύουν. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και συνεργασίες. Είμαστε σε καλό επίπεδο, διαθέτοντας αρκετές επιλογές και βάθος. Το πρόβλημά μας είναι όταν δεν έχουμε αυτοσυγκέντρωση, διαφορετικά είμαστε ανταγωνιστικότατοι.

Το έργο μας φέτος είναι δύσκολο και χρειάζεται προσγείωση. Αυτή η εμφάνιση ήταν καλό σημάδι και οιωνός για το παιχνίδι με τον Φωκικό, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι τα επίσημα ματς έχουν μεγάλη διαφορά από τα φιλικά».

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Δανίδης και Πολίτης και ο τραυματίας Μπούτρικς, ενώ φυσιολογικά θα είναι διαθέσιμοι οι Γκέσιος, Κουρδάκης, Ασλανίδης και Κουλίδης, που τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισαν ενοχλήσεις.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved