Τον «σκότωσε» με τρεις…  μπαλωθιές!

Τον «σκότωσε» με τρεις… μπαλωθιές!

Ο ΟΦΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε του Ιωνικού με 3-1 στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα  Καμπάνταη.

Ο επιθετικός των Κρητικών, ο οποίος αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου,  πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Superleague.

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ φθάνει στους 39 βαθμούς και συνεχίζει να κυνηγάει τον Παναιτωλικό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.


Και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετική διάθεση στον αγώνα, αναζητώντας το γκολ από το ξεκίνημα. Οι Νικαιώτες αιφνίδασαν τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 13'ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε ένα παιδαιριώδες λάθος του Μπούρμπου και δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι Κρητικοί χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να συνέλθουν από το σοκ κι έχοντας ως κορυφαίους τους νεοφερμένους Καμπάνταη και Παπουλή έκλεισαν τους Νικαιώτες στα καρέ τους.

Η πρώτη... μπαλωθιά ήρθε στο 27' όταν ο Καμπάνταης σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, λανθασμένα, ως οφσάιντ καθώς μόνο ο βοηθός διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Θεοδωρόπουλο.

Το λάθος αυτό του βοηθού πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι πλέον επιτίθονταν κατά κύματα προς την εστία του Ιωνικού.


Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε τελικά στο 32’ με τον Αγρίτη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο του Ιωνικού.

Η άμυνα των Νικαιωτών περνούσε δύσκολες στιγμές κι αφού ο Αγρίτης δεν κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να ξαναχριστεί σκόρερ ήρθε ο Καμπάνταης στο 43’ να σημειώσει την ανατροπή με σουτ από κοντά ύστερα από μπαλιά του Αγρίτη.

Ο Ιωνικός παραλίγο να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς σε μια μακρινή σέντρα του Βλάχου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε τον καταιγιστικό ρυθμό των τελευταίων 30 λεπτών του πρώτου μέρους, αλλά οι Κρητικοί διατηρούσαν τα ηνία του παιχνιδιού.

Στο 57’ ο Γαλανόπουλος έβγαλε μια σέντρα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου αιφνιδιάζοντας τον Θεοδωρόπουλο που πέταξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 68’ ο Καμπάνταης… όπλισε για δεύτερη φορά και με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ, έγραψε το 3-1 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, καθώς ο Ιωνικός δεν είχε δυνάμεις να αντιδράσει. Ο Πίτσο παραλίγο να βάλει το... κερασάκι στη νίκη του ΟΦΗ, αλλά το πολύ ωραίο σουτ που έπιασε στις καθυστερήσεις έφυγε λίγο άουτ.

Πλέον για τους Κρητικούς το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (14/2) κόντρα στον Διαγόρα στη Ρόδο αποκτά μεγάλη σημασία στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Θυμηθείτε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό πατώντας ΕΔΩ



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved