«Αν έχεις τέτοιους φίλους…»

«Αν έχεις τέτοιους φίλους…»

Καυστική ανακοίνωση κατά των Κατερινιωτών που όπως υποστηρίζουν πολέμησαν την ομάδα και τους οπαδούς της, με αφορμή την αθώωση του Πιερικού εξέδωσαν οι  «Μελανόλευκοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

Από ό,τι φαίνεται η διαδικασία της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται και τυπικά. Η κάθαρση έγινε σύμφωνα με τα νεοελληνικά ήθη, επομένως όλοι βγήκαν καθαροί έπειτα από μια σειρά διώξεων επί δικαίων και αδίκων. Πλέον μπορούμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε καθαρό ποδόσφαιρο…

Τις τελευταίες μέρες με αφορμή την κλήση σε απολογία μεταξύ των άλλων και της ΠΑΕ Πιερικός για την υπόθεση των στημένων αγώνων, μια κομπλεξική μερίδα Κατερινιωτών ξεσάλωσε εκτοξεύοντας τόνους λάσπης εναντίον της ομάδας και των οπαδών της. Όλοι αυτοί βέβαια δεν είναι Πιερικοί,  αισθάνονται παντογνώστες αλλά σε τελική ανάλυση είναι θύματα των προέδρων των ομάδων τους.

Δεν θα ασχοληθούμε πολύ με τη μιζέρια σας, θα το αφήσουμε σε επιστήμονες-ψυχολόγους μιας και  τέτοια χολή εναντίον ομάδας-πόλης από κατοίκους της ίδιας της πόλης δεν θα συναντήσει κανείς εύκολα στην Ελλάδα. Είστε όμως σίγουρα γελοίοι και τον τίτλο αυτόν τον κερδίζετε με το σπαθί σας. Υποστηρίζετε ομάδες που οι πρόεδροί τους είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά ακόμα  και για ζητήματα πέραν του ποδοσφαίρου και την ίδια στιγμή  έχετε το θράσος να πιάνετε στο στόμα σας τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Με πολύ χαρά σας πετάμε στα μούτρα την αθώωση. Είναι καιρός να παραδεχτείτε αντρίκια ότι στο γήπεδο δεν πάτε όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά απλώς και μόνο γιατί δεν είστε Πιερικοί.

Φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, όπου τους συναντάτε όλους αυτούς και ακούτε τα παραμύθια τους να τους αντιμετωπίζετε με λύπηση και οίκτο και να τους αποτρέπετε από το να πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο ειδικά σε περίπτωση που έρθουν επιτυχίες για την ομάδα μας. Ως γνωστόν είναι διαχρονικά πανηγυρτζήδες και όταν βλέπουν ότι έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο έρχονται και αυτοί να κάνουν τη φιγούρα τους. Υγιής ΠΙΕΡΙΚΟΣ με αυτούς στην κερκίδα δεν γίνεται, δεν τους χρειαζόμαστε, δεν τους θέλουμε.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved