«Στόχος μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

«Στόχος μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Αστέριος Γιακουμής, ο οποίος αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα, δανεικός απ’ τον ΠΑΟΚ μίλησε για τις φιλοδοξίες του, τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και τους Κρέσιτς-Χαλκιά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Libero 107,4 και τόνισε ότι ήταν καλύτερο για τον ίδιο να δοθεί στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το δανεισμό του: «Συζητήσαμε με την ομάδα και εκτίμησα ότι θα ήταν καλύτερα για μένα να πάω δανεικός ώστε να μην μείνω 2η φορά στον πάγκο. Θα ήταν χειρότερα για μένα τότε, καθώς ήθελα να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου«.

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Δυστυχώς ακόμη περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πάμε συνέχεια από αναβολή σε αναβολή και δεν είναι το καλύτερο αυτό. Προσωπικά είμαι σε περίοδο προετοιμασίας εδώ και 4 μήνες και είναι δύσκολο. Πρέπει επιτέλους να αρχίσει κάποτε και το δικό μας πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ, με αφορμή το χθεσινό φιλικό: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νεαρά παιδιά, που είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι πολύ καλό ότι τους δίνονται ευκαιρίες. Και στον Αγροτικό Αστέρα όμως είμαστε μια νεαρή ομάδα και πιστεύω να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για τον προπονητή του, Γιώργο Κούτση: «Με τον κ. Κούτση υπήρξα και συμπαίκτης πρόπερσι, τώρα όμως έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες αλλά πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Επειδή στην ομάδα είμαστε πολύ νεαροί παίκτες πιστεύω ότι μας δίνει πάρα πολλά και όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα».

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Αυτό που θέλω είναι να παίξω και να πάρω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου, να είμαι σε καλή κατάσταση και φυσικά να έχω καλή απόδοση. Θέλω να κάνω το καλύτερο και αν γίνεται να βγω πάλι καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία, αυτό όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά από ολόκληρη την ομάδα. Στόχος είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με τον Αγροτικό Αστέρα, όπως πρόπερσι που δεχθήκαμε 1 γκολ σε 11 αγωνιστικές με προπονητή τον κ. Χάβο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ την ομάδα, πάω και στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ψηλά φέτος».

Για την ύπαρξη των Κρέσιτς και Χαλκιά στον ΠΑΟΚ: «Είναι και οι 2 πολύ καλοί και όποιος και αν παίζει η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Πιστεύω ότι ο κ. Μπόλονι είναι δίκαιος και βάζει όποιον είναι σε καλύτερη κατάσταση, σε καλύτερη φόρμα. Βέβαια ο τερματοφύλακας χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια για να αποκτήσει καλό ρυθμό αλλά πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ παίζει πάντα όποιος είναι καλύτερος».

Για το τι ξεχωρίζει στους δύο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες, από τον Χαλκιά ξεχωρίζω το γεγονός ότι όταν κάνει κάποιο λάθος το ξεπερνά αμέσως και δεν αγωνίζεται επηρεασμένος από αυτό, ενώ ο Κρέσιτς είναι πολύ καλός κάτω από την εστία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved